Τρεις τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά στα γυρίσματα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4» στην Θεσσαλονίκη!

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ένας τεχνικός!

Must Read

Πριν καλά καλά ξεπεραστεί το σοκ που έχει προκαλέσει ο θάνατος της Χαλίνα Χάτσινς, την οποία πυροβόλησε κατά λάθος στα γυρίσματα της ταινίας Rust o ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν, ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι τρία άτομα, δύο κασκαντέρ και ένας τεχνικός τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4» που γυρίζεται στην Θεσσαλονίκη!

Στο σερ της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4», ο πρώτος τραυματισμός, σημειώθηκε στην περιοχή Βασιλικά, όταν τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με αυτοκίνητο έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε. Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, παρά τους τραυματισμούς στο σετ της ταινίας, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» με τους Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, Τόνι Τζαχί, Ντολφ Λούντγκρεν και άλλους χολιγουντιανούς αστέρες συνεχίζονται κανονικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This