Ισόβια κάθειρξη σε 36χρονο Αλβανό που έσφαξε 20χρονο στην Μαγνησία για 600 ευρώ!

Το αποτρόπαιο έγκλημα είχε διαπραχθεί το 2005

Must Read

Ποινή ισόβιας κάθειρξης και οκτώ ετών καταδικάστηκε, χθες, από το Μικτό Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου ένας 36χρονος Αλβανός, που κατηγορούνταν με άλλον άγνωστο δράστη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, ληστεία από κοινού, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το αποτρόπαιο έγκλημα είχε διαπραχθεί στις 29 Μαΐου 2005 όταν ο 31χρονος τότε κατηγορούμενος, με άγνωστο συνεργό του, στην περιοχή Σταυρός Σούρπης Μαγνησίας, ενώ βρισκόταν σε χωματόδρομο, είχε σκοτώσει με μαχαίρι έναν 20χρονο ομοεθνή του, για να του κλέψει τα χρήματα. Σύμφωνα με τη δικογραφία, το έγκλημα έγινε με μαχαίρι, όταν ο κατηγορούμενος τον έπληξε δύο φορές στην καρδιά, στη συνέχεια άρπαξε 600 ευρώ και παράτησε τον νεαρό πεσμένο στο έδαφος.

αστυνομια περιπολικο

Μετά από μήνυση των συγγενών του θύματος ο 31χρονος είχε εντοπιστεί στην Αλβανία και συνελήφθη, καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση και στα 16 αποφυλακίστηκε.
Στο μεταξύ, ο ανακριτής Βόλου είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης του αλλοδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε στη Σερβία, (αφού είχε αποφυλακιστεί) συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ελλάδα.
Ως μάρτυρες κατηγορίας στο Δικαστήριο κατέθεσαν ένας άνδρας που είχε δει δράστη και θύμα πριν τη δολοφονία και ένας αστυνομικός.
Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε την εποχή του και ζήτησε συγνώμη για την πράξη του, αλλά αρνήθηκε ότι πήρε τα χρήματα από το θύμα. Τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση ισοβίων και οκτώ χρόνων κάθειρξη, ποινή από την οποία θα αφαιρεθούν τα 16 χρόνια που εξέτισε στην Αλβανία για το ίδιο αδίκημα, όπως ορίζει η νομοθεσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This