Γνωστός Έλληνας ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό 4 γυναικών – Οι 2 ήταν ανήλικες και αδερφές (video)

«Τον τελευταίο καιρό επικοινώνησαν μαζί μου και άλλες κοπέλες για το ίδιο πρόσωπο». είπε ο δικηγόρος των μηνυτριών.

Must Read

Οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση καταγγελιών σε βάρος γνωστού ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τεσσάρων γυναικών, δύο εκ των οποίων ήταν ανήλικες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν γίνει στον εισαγγελέα ακόμη τρεις καταθέσεις εναντίον του ηθοποιού.

Ο δικηγόρος των 4 μηνυτριών, Πέτρος Πανταζής, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε πως υπάρχουν και άλλες κοπέλες οι οποίες έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά από τον συγκεκριμένο ηθοποιό, οι οποίες όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταθέσει ενδεχομένως επειδή φοβούνται.

«Πρόκειται για 4 καταγγελίες. Δύο από τις κοπέλες ήταν ανήλικες όταν τελέστηκαν οι βιασμοί, και δύο ενήλικες. Πρόκειται για σοβαρές καταγγελίες. Είναι σκληροί βιασμοί που δείχνουν κατά τις μηνύτριες έναν άνθρωπο με βαριά παραβατική συμπεριφορά. Οι δύο κοπέλες ήταν ανήλικες και αδερφές. Οι διαδικασίες έχουν επιταχυνθεί, και πιστεύω ότι γρήγορα θα έχουμε άσκηση ποινικής δίωξης.

Δύο εκ των πράξεων έχουν τελεστεί το 2008, και αφορούν στις ανήλικες κατά την περίοδο εκείνη. Ο καταγγελλόμενος από ό,τι γνωρίζω έχει κληθεί για να δώσει εξηγήσεις. Δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ εξ όσων γνωρίζω, αλλά είναι στην Ελλάδα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Νομίζω ότι έχει ήδη ενημερωθεί.

«Υπάρχουν 4 καταγγέλλουσες, 4 κοπέλες, και έχουν καταθέσει άλλες τρεις κοπέλες ως μάρτυρες των 4 κοριτσιών, που κατήγγειλαν και άλλα περιστατικά, προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους».

«Τον τελευταίο καιρό επικοινώνησαν μαζί μου και άλλες κοπέλες για το ίδιο πρόσωπο και μου διηγήθηκαν παρόμοια περιστατικά. Αυτές οι κοπέλες ίσως να έχουν ένα φόβο. Θέλω να τις παρακαλέσω, να τους πω ότι τώρα είναι η στιγμή οι άνθρωποι που έχουν διαπράξει κακοποιητικές συμπεριφορές και έμφυλη βία, να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Να μην αφήσουν τις πράξεις να παραγραφούν», κατέληξε.

https://vimeo.com/644291454

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This