Ο ξάδερφος της 18χρονης Μαρίας οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο

Μαρτυρία αναφέρει ότι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή της η 18χρονη Μαρία Μποτάκη στη Λάρισα. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας, είναι το γεγονός ότι οδηγός του αυτοκινήτου είναι ξάδερφος της αδικοχαμένης κοπέλας

Το αυτοκίνητο που κινούνταν σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας, εξετράπη της πορείας του χθες τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε μεταλλική μπάρα και να τραυματιστεί θανάσιμα η 18χρονη. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλα τρία άτομα εκ των οποίων όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

«Είναι συντετριμμένος ο οδηγός του οχήματος διότι είναι ξάδερφος της άτυχης Μαρίας . Είναι σε μεγάλη σύγχυση αυτή τη στιγμή, είναι σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν οπότε δεν μπόρεσε να καταθέσει και πολλά στις αστυνομικές αρχές . Ήταν πέντε άτομα μέσα στο αμάξι, φίλοι του και η ξαδέρφη του η Μαρία. Αν το αυτοκίνητο χτυπούσε λίγα εκατοστά πιο πάνω θα μπορούσε να είχε πεθάνει κι ο ίδιος» δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος του οδηγού Ιωάννης Σπηλιώτης.

Την ίδια ώρα η οικογένεια της 18χρονης αδυνατεί να πιστέψει το κακό που τους επεφύλασσε η μοίρα, ενώ και η οικογένεια του οδηγού είναι σε κατάσταση σοκ μετά την είδηση ότι η ανιψιά τους άφησε την τελευταία της πνοή με αυτόν τον τρόπο.

Tην ίδια ώρα, μια μαρτυρία στην εκπομπή T-Live, αναφέρει ότι ο οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα…

https://vimeo.com/644849421

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This