Η Κλοντιάνα Τσέλο «είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας» αποκάλυψε η σύζυγος του γιατρού! (video)

«Αν ήμουν μαζί τους θα είχε πυροβολήσει και εμένα» είπε σοκαρισμένη η γυναίκα

Must Read

Για μια άκρως επικίνδυνη γυναίκα που για χρόνια τους δημιουργούσε προβλήματα και απειλούσε τόσο την ζωή των ίδιων, όσο και της 12χρονης κόρης της, έκανε λόγο σήμερα το πρωί σε δηλώσεις η Αγγλίδα σύζυγος του οφθαλμίατρου που πυροβόλησε, χθες, η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο!

Εμφανώς σοκαρισμένη αλλά και εξοργισμένη, η σύζυγος του οφθαλμιάτρου αποκάλυψε ότι η 49χρονη είχε στραφεί στο παρελθόν και εναντίον του παιδιού της!

«Ο άνδρας μου τη φοβόταν» είπε η γυναίκα και αποκάλυψε ότι η 49χρονη εικαστικός «είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας».

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τη σύζυγό του, το θύμα χειρουργήθηκε δυο φορές και η ζωή του κινδυνεύει ακόμα.

Από το 2016, όταν ο 68χρονος γιατρός κέρδισε τη μάχη για την επιμέλεια του παιδιού, στην 49χρονη εικαστικό είχε απαγορευτεί οποιαδήποτε σχέση με το παιδί.

Η σύζυγος του γιατρού που δίνει μάχη για τη ζωή του αποκάλυψε ότι η 49χρονη είχε πάει κι άλλες φορές στο σπίτι τους και πως αν ήταν και η ίδια μαζί με το σύζυγό της και το παιδί, θα είχε πυροβολήσει και εκείνη. «Μας ενοχλεί συνέχεια, χρόνια» είπε με αγανάκτηση, αναρωτώμενη γιατί η γυναίκα αυτή ήταν ελεύθερη. 

Τέλος σημείωσε πως εξαιτίας του φόβου, η 12χρονη Μελίνα δεν είχε φυσιολογική ζωή γιατί δεν μπορούσε να βγει να παίξει έξω ελεύθερα.

Η πολυετή δικαστική διαμάχη

Για την πολυετή διαμάχη που είχε ο γιατρός με την πρώην ερωμένη του που τον πυροβόλησε έξω από το σπίτι του μίλησε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Αλεξανδράκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως είπε ο κ. Αλεξανδράκης, «ο γιατρός είχε μια εξωσυζυγική σχέση από την οποία απέκτησε ένα παιδί και από εκεί ξεκινάει το δράμα του». Από τότε η γυναίκα αυτή «τον εκβίαζε και του ζητούσε λεφτά», υποστήριξε ο κ. Αλεξανδράκης και πρόσθεσε ότι είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθήνας με ποινή φυλάκισης για εκβίαση.

Ο κ. Αλεκανδράκης χαρακτήρισε την γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό ως «άτομο με μανιακές εκρήξεις που κινείται στο όριο του παραλόγου», ενώ ανάφερε ότι είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να μην πλησιάζει στο σπίτι και στο ιατρείο του, ωστόσο «κάθε μέρα παραβίαζε την απόφαση», ενώ είπε ότι «ο γιατρός προσπαθούσε να βρει ισορροπίες».

Μάλιστα, ο κ. Αλεξανδράκης υποστήριξε ότι στο παρελθόν η γυναίκα αυτή είχε επιτεθεί και κατά της συζύγου του γιατρού την ώρα που έπαιρνε το παιδί από το σχολικό. «Της επιτέθηκε, την έριξε κάτω και την χτυπούσε στο κεφάλι, έχει καταδικαστεί και γι’ αυτό», είπε ο κ. Αλεξανδράκης και όπως ανέφερε πιστεύει ότι «αν μαζί με το θύμα ήταν και η σύζυγος θα πυροβολούσε και αυτή».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι στην 12χρονη κόρη της η γυναίκα αυτή «έκανε μπούλινγκ» και είπε ότι «το παιδί δεν ήθελε να πηγαίνει στην μητέρα του». «Για να δοθεί η επιμέλεια στον πατέρα είχαμε σοβαρά στοιχεία κατά της μητέρας» είπε ο κ. Αλεξανδράκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This