Θρήνος στον Βόλο: 43χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Must Read

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, που κατοικούσε μόνιμα στον Αλμυρό. Πρόκειται έναν 43χρονο τεχνικό υπολογιστών και δικτύων, Χρυσόστομο Ρουσόπουλο, που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί, στο σπίτι του, από συγγενείς του.

Ο λογαριασμός του άτυχου άνδρα στο Facebook, έχει κατακλυστεί από μηνύματα δικών του ανθρώπων που δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον Χρυσόστομο, που μάλιστα σήμερα είχε την ονομαστική του γιορτή.

Στενή φίλη και συνεργάτης του, η Βιβή Τσιντσίνη, από την εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού» γράφει για εκείνον: «Ήσουν ο πρώτος που έμαθε ότι λαμβάνω τα ηνία στην εφημερίδα. Σου είπα… έλα να βγούμε φωτο.. θέλω μια δυναμική φωτο, με έναν ενεργό επαγγελματία να κάνω ντεμπούτο… Ήσουν ο πρώτος που στήριξε -αφιλοκερδώς στην αρχή… Έβαλες πλάτη πολλές φορές στα τεχνικά μας προβλήματα. Άκουσες πολλές φορές τα προβλήματά μου. Βοηθούσες, παντού και όλους, όσο μπορούσες. Αυτά τα γιατί που μας άφησες δεν απαντώνται. Θα λείψεις σε πολλούς. Ο Αλμυρός σήμερα είναι φτωχότερος. Οι φίλοι μας λιγόστεψαν. Κρατάω στην μνήμη μου και την ψυχή μου, την καλοσύνη σου, τη σπιρτάδα σου, την προσφορά σου, τη φιλία σου. Καλό παράδεισο. Ίσως οι ψυχές και οι ενέργειές μας κάπου συναντηθούν».

Καθηγήτρια από τον Αλμυρό έγραψε στα social media: «Χθες το πρωί ηρθε ο άνθρωπος στο σχολείο μας να δεί ενά πρόβλημα που έχουμε με τον εκτυπωτή μας. Μας είπε πως θα περάσει ξανά την Τετάρτη….εχω σοκαριστεί… καλό του ταξίδι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This