Βίντεο – ντοκουμέντο από το βανδαλισμό σχολικής αίθουσας από συμμορία ανηλίκων (video)

Σπάνε θρανία, καρέκλες, ενώ προσπαθούν να γκρεμίσουν ακόμη και τους τοίχους!

Must Read

Σοκ προκαλεί το βίντεο που ανήρτησαν στις προσωπικές τους σελίδες μέλη της συμμορίας των ανηλίκων στο οποίο κάνουν γυαλιά καρφιά μία αίθουσα σχολείου.

Σύμφωνα με τις αρχές ο βανδαλισμός έγινε στην αρχή της σχολικής χρονιάς, περίπου στις αρχές Οκτωβρίου και όπως φαίνεται στο βίντεο οι νεαροί σπάνε θρανία, καρέκλες, ενώ προσπαθούν να γκρεμίσουν ακόμη και τους τοίχους! Στο τέλος του βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας διακρίνεται ένας ανήλικος να πετά από το παράθυρο μια καρέκλα.

Το συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται πως δεν είναι το μοναδικό που απαθανατίζει τη βάρβαρη δράση των νεαρών καθώς συνήθιζαν να ανεβάζουν στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις καταστροφές που προκαλούσαν έτσι ώστε να εκφοβίζουν αλλά και να προκαλούν σε άλλες συμμορίες το σεβασμό.

Η συγκεκριμένη συμμορία ανηλίκων, γνωστή και με την ονομασία «kolonos Hooligans family», ήταν από τις πλέον επικίνδυνες, καθώς τα μέλη της δε δίσταζαν να χτυπούν ανηλίκους σε περιοχές όπως τα Σεπόλια, ο Κολωνός αλλά και το κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια των επιθέσεων και αφού ξυλοκοπούσαν άγρια τα θύματα τους, τους αποσπούσαν χρήματα αλλά και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Μέχρι στιγμής από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση τουλάχιστον δέκα ατόμων ακόμα. Οι τέσσερις συλληφθέντες μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This