Έκτη φορά στο στόχαστρο ληστών ψιλικατζίδικο στην Θεσσαλονίκη – Οι δράστες εισέβαλαν με αεροβόλο

Must Read

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε κατάστημα ψιλικών στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες καταγγέλλουν πως βρέθηκαν στο στόχαστρο ληστών για έκτη φορά σε διάστημα ενός έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα φορώντας κουκούλες και μάσκες μπήκαν σε ψιλικατζίδικο γνωστής αλυσίδας, απείλησαν τον υπάλληλο που εργαζόταν με αεροβόλο όπλο και απέσπασαν περίπου 800 ευρώ και τσιγάρα. Στη συνέχεια έγιναν «καπνός».

Αμέσως, ο υπάλληλος ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό τους. Μάλιστα, προσήχθησαν ήδη δύο – τρία άτομα, καθώς οι δράστες φαίνεται πως έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This