Τρίκαλα: Αρνείται τις κατηγορίες ο αστυνομικός που συνελήφθη για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του (video)

Για έλεγχο DNA τα ρούχα του παιδιού

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση ασέλγειας ενός 4χρονου κοριτσιού από τον ίδιο του τον πατέρα στα Τρίκαλα.

Το κοριτσάκι αρχικά αποκάλυψε στη μητέρα του τις εφιαλτικές στιγμές που είχε βιώσει από τον ίδιο του τον πατέρα και στη συνέχεια είπε με κάθε λεπτομέρεια τι είχε συμβεί στους παιδοψυχολόγους της αστυνομίας.

Την ίδια ώρα ο 29χρονος αστυνομικός αρνείται τις κατηγορίες δια στόματος του δικηγόρου του Γιώργου Παναγιώτου. Ο συνήγορος υπεράσπιστης του πατέρα της μικρής με δηλώσεις του στο trikalavoice.gr είπε ότι ο πελάτης του «απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές».

Μάλιστα αφήνει αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε καθώς «εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα ΜΜΕ παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση».

Πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι ο Τρικαλινός αστυνομικός θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή πιθανότατα την Πέμπτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ την 4χρονη εξέτασε ιατροδικαστής ο οποίος δεν διαπίστωσε ίχνη βιασμού, ενώ ο γυναικολόγος εντόπισε μια ένδειξη τραυματισμού στην περιοχή των γεννητικών οργάνων χωρίς όμως να προσδιορίσει από που προέρχεται το εν λόγω τραύμα.

Εν τω μεταξύ, οι ερευνητές πήραν ρούχα του παιδιού και κλινοσκεπάσματα που κοιμόταν με τον πατέρα του και μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια για τον εντοπισμό DNA.

Επίσης κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στικάκια, σκληροί δίσκοι, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα τάμπλετ και δύο κινητά τηλέφωνα. Ήδη έχουν σταλεί στα εργαστήρια και θα εξεταστούν για ύποπτο υλικό.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 29χρονου

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This