Νέα προθεσμία έλαβε η Κλοντιάνα Τσέλο: «Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν»

Must Read

Χωρίς δικηγόρο προσήλθε σήμερα στην 11η Ανακρίτρια η 49χρονη εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, που πυροβόλησε την περασμένη Πέμπτη τον πατέρα του παιδιού της, έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι. Για το λόγο αυτό έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Τρίτη.

«Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν», φώναξε κατά τη μεταγωγή της από τα δικαστήρια. Νωρίτερα κατά την είσοδο της στα δικαστήρια ανέφερε: «Ο πραγματικός εγκληματία είναι ο οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου».

Διαβάστε ακόμα: «Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο γιατρός… Το παιδί μπορεί να είναι του πρώην συζύγου μου», φώναξε η Κλοντιάνα Τσέλο

Η 49χρονη διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη της, η εικαστικός είχε δηλώσει την περασμένη Παρασκευή στους δημοσιογράφους: «Άρπαξε επί πέντε χρόνια και βίαζε την κόρη μου και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10 ήμουν στον υπουργό Δικαιοσύνης και έκανα αναφορά. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν… αλλά έσωσα το παιδί μου με τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου… Απαγωγέας και βιαστής της, τη βίαζε, της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες και έλεγε πως έχει επιληψία. Τη βίαζε, όλα για την περιουσία μου τα κάνανε, μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για προστασία πολιτών. Με άφησαν άστεγη, μου πήραν το παιδί… Το παιδί μου θέλω, τίποτε άλλο».

Ο 68χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του και κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή κατά τη διάρκεια της χειρουργείου, ενώ θα περάσουν αρκετές ημέρες για να είναι σε θέση να πουν ότι διέφυγε τον κίνδυνο.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This