Γαργαλιάνοι: Η πεθερά στο πλευρό του φονιά της κόρης της 

Αποκαλύψεις-σοκ από συγγενή της πολύτεκνης Φιλοπούλου για τον σύζυγό της που κατηγορείται ότι την πυροβόλησε στο κεφάλι το 2016

Must Read

Συγκλονίζουν οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας Γεωργίας Φιλοπούλου, που είχε βρεθεί νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό της, σε έναν αγροτικό δρόμο στη Λεύκη Γαργαλιάνων, τον Δεκέμβριο του 2016.

  • Από την Ιωάννα Τσέφλιου

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καλαμάτας κάθεται από την περασμένη Παρασκευή ο 63χρονος -σήμερα- σύζυγός της, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Oμως προκάλεσε αίσθηση η κατάθεση της μητέρας της 35χρονης, η οποία υπερασπίστηκε με σθένος την αθωότητα του γαμπρού της, με τον οποίο μένει στο ίδιο σπίτι και μεγαλώνουν μαζί τα τέσσερα παιδιά που έμειναν ορφανά από μητέρα!

O 63χρονος

Η «Espresso» επικοινώνησε με άτομο από το συγγενικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, το οποίο καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές από τον 63χρονο, ώστε να μην αποκαλύψει την αλήθεια, ενώ υποστηρίζει ότι είναι ανάγκη να εξεταστεί η μητέρα της Γεωργίας από ειδικό, καθώς -όπως είπε- πάσχει από προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως. «Η πεθερά του δολοφόνου παίρνει πάρα πολλά χρόνια αγωγή, δεν έχει τα λογικά της! Πρέπει κάποιος να την ελέγξει. Βγαίνει και υπερασπίζεται τον φονιά της κόρης της και επηρεάζει ανθρώπους, ενώ έχει το ακαταλόγιστο. Στο δικαστήριο έπεσε κάτω, δεν είναι καλά η γυναίκα. Για όνομα του Θεού, αυτά είναι καραγκιοζιλίκια!» λέει.

«Οι συγγενείς της δεν μπορούν να πάνε να την πάρουν, γιατί την κρατάει ο δολοφόνος. Μάλιστα, έχει πάρε δώσε με τον Αρτέμη Σώρρα και μας απειλεί όλους πως, αν μιλήσουμε, θα μας σκοτώσει. Δεν αστειεύεται αυτός. Μαθαίνουμε ότι έχει πάρει την πεθερά του στο σπίτι, της τρώει κάθε μήνα τη σύνταξη και εκείνη κυκλοφορεί στους δρόμους του χωριού και ζητιανεύει τσιγάρα!» συμπληρώνει.

Το συγγενικό πρόσωπο της άτυχης κοπέλας υποστηρίζει ότι η Γεωργία ζούσε ένα μαρτύριο, αφού ο 63χρονος την ξυλοκοπούσε συστηματικά. «Είναι αλκοολικός. Κάθε μέρα ξημεροβραδιαζόταν στο καφενείο και έπινε. Της είχε βγάλει τα μάτια από το ξύλο που της έδινε. Το βράδυ του εγκλήματος είχε γυρίσει στο σπίτι πιωμένος, τσακώθηκαν και τη σκότωσε. Δεν γίνεται να υποστηρίζει ότι το επόμενο πρωί πέρασε τυχαία από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή μαζί με τους εργάτες του. Τίποτα δεν είναι τυχαίο… Ηξερε πολύ καλά τι έκανε!» καταγγέλλει στην «Espresso».

«Αν ήταν αθώος, θα έψαχνε τόσα χρόνια να βρει ποιος είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του. Τίποτα δεν έκανε. Στην κηδεία της Γεωργίας καθόταν και έπαιζε θέατρο. Πήγε και πούλησε όλη την περιουσία της κοπέλας για να πάρει καλούς δικηγόρους να τον ξελασπώσουν…» εξηγεί, κάνοντας αναφορά στην άτυχη κοπέλα, την οποία χαρακτηρίζει «μοναδικό πλάσμα»: «Ηταν τόσο καλό κορίτσι. Δούλευε πολύ. Ποια άλλη κοπέλα θα ανέβαινε στο τρακτέρ και θα έκανε τόσες δουλειές; Αγαπούσε τόσο πολύ τα παιδάκια της. Πρέπει να μπει στη φυλακή αυτός, να πάμε να κάνουμε ένα μνημόσυνο, να ηρεμήσει η ψυχούλα της. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει αν ο πατέρας της ζούσε ακόμα. Μετά έμεινε μόνο με τη μάνα της και έμπλεξε με αυτόν και την έκανε ό,τι ήθελε. Στην αρχή έμενε και η πεθερά της μαζί τους και, ενώ έβλεπε πώς συμπεριφερόταν αυτός στη Γεωργία, δεν έλεγε τίποτα…»

Ο συγγενής της αδικοχαμένης γυναίκας υποστηρίζει πως ο 63χρονος είναι ακατάλληλος για να μεγαλώσει τα παιδιά του, αφού γυρνάει στο σπίτι κάθε βράδυ μεθυσμένος και δεν τους δίνει σημασία. «Τα παιδιά είναι μωρά. Είναι κρίμα. Ως πριν από λίγο καιρό είχε το σπίτι σαν τρώγλη, τώρα δεν ξέρω τι κάνει. Πρέπει να πάει μία κοινωνική λειτουργός να κρίνει αν το περιβάλλον είναι υγιές για τα παιδάκια και να διαπιστώσει σε τι κλίμα μεγαλώνουν» λέει ξεσπώντας σε κλάματα, ενώ αναρωτιέται πώς μπορεί η Δικαιοσύνη να αφήνει τέσσερα μικρά παιδιά στα χέρια του. «Ελεος πια! Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι δεν βλέπουν τι είναι αυτός ο άνθρωπος. Αφήνουν τα ορφανά να μεγαλώσουν με τον φονιά της μάνας τους!» καταλήγει, μην μπορώντας να συγκρατήσει την οργή και τη θλίψη του.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί στις 30 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This