Σάββατο 12/6/2021

Να με κρεμάσουν εάν φταίω, λέει η ιδιοκτήτρια του λούνα πάρκ!

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε στο STAR, η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στο οποίο έχασε τη ζωή της η 14χρονη. Οπως υποστήριξε ήξερε τη μικρή μαθήτρια από παιδάκι και δηλώνει πως «Αν υπάρχουν ευθύνες από μέρους μου να με κρεμάσουν. Την ήξερα από μικρό παιδί. Περιμένω το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για να δω τι ακριβώς συνέβη. Είμαι συγκλονισμένη».

Από την μεριά της  η οικογένεια της 14χρονης Νίνας, ζήτησε -και πήρε- από τον Δήμο Αλμυρού όλα τα πιστοποιητικά και την αδειοδότηση του λούνα παρκ.

Οι τρεις πραγματογνώμονες, πιθανότατα σήμερα να ελέγξουν το «χαλί» για να διαπιστώσουν εάν υπήρχε βλάβη.

«Παραδώσαμε στον εισαγγελέα ό,τι αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό. Κατά την άποψη μου τηρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις για να δοθεί η άδεια» σημείωσε από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αλμυρού, Ευάγγελος Χατζηκυριάκος.

Τι κατέθεσε ο χειριστής

Τη δική του εκδοχή για την τραγωδία έδωσε ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού που κατέθεσε για τέσσερις ώρες. Οπως ισχυρίστηκε:

«Το μηχάνημα λειτουργούσε κανονικά. Είχε υποβληθεί σε όλους του ελέγχους και είχε συντηρηθεί. Εκτός από χειριστής είμαι και συντηρητής του μηχανήματος. Αν κάποια μπάρα δεν ασφάλιζε, τότε το μηχάνημα δεν μπορούσε να λειτουργήσει» ανέφερε στο ίδιο μέσο.

Ενώ τόνισε: «Μου φώναξαν να σταματήσω γιατί κάποιος έπεσε. Το έκανα. Πήγα στο σημείο που ήταν το κορίτσι. Κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου τέσσερα άτομα και έφυγα γιατί τρόμαξα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ