«Όπως τα έκανε να τα λουστεί! Τον ξέγραψα» – Ξεσπά η μάνα του 39χρονου σφαγέα (video)

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η σύζυγός του που δεν ξέρει πώς να καθησυχάσει τα παιδιά της

Must Read

Παγωμένη η κοινωνία του Βόλου αλλά και σύσσωμη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 39χρονου Θανάση Μυλώνα ο οποίος όπως αποδείχτηκε μετά από 12 χρόνια, εκτός από την δολοφονία της νονάς του (σ.σ. πριν από μερικές μέρες) είχε διαπράξει και την δολοφονία της μητέρας του δικηγόρου του Γιάννη Μηλίνη. 

Ο δράστης που είναι γνωστός στις αρχές για αδικήματα περί ναρκωτικών, εκβιασμών αλλά και για εμπρησμούς, όχι μόνο έπαιζε θέατρο, αλλά είχε και το θράσος να ζητήσει από τον γιο της γυναίκας που κατέσφαξε πριν από 12 χρόνια, να τον υπερασπιστεί στο δικαστήριο για την υπόθεση δολοφονίας της νονάς του.

Ο δικηγόρος Γιάννης Μηλίνης

Σοκαρισμένη από τις φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον γιο της, η μητέρα του 39χρονου δολοφόνου ξέσπασε οργισμένη: «Όπως τα έκανε να τα λουστεί. Δε θέλω να με ρωτήσετε τίποτα. Δε με ενδιαφέρει. Τον έχω ξεγράψει», δήλωσε η μητέρα του.

Την ίδια ώρα ο 39χρονος που είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, επιχειρούσε να κρύψει την αρρωστημένη δράση του πίσω από το προφίλ του καλού οικογενειάρχη. «Ο άνθρωπος ήταν φυσιολογικός. Τον βλέπαμε σχεδόν καθημερινά, ‘καλημέρα, καλησπέρα’ αυτό. Τίποτα παρά πάνω. Οικογενειάρχης, έτσι; Τώρα ποιος μένει δίπλα μας πλέον δεν ξέρουμε», δήλωσε στην εκπομπή ένας γείτονάς του, ενώ ένας συγγενής του αναφέρει σοκαρισμένος ότι δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν αποκαλυφθεί: «Σαν πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, στοργικός με τα παιδιά, φρόντιζε τη γυναίκα του αλλά και εμάς, ό,τι χρειαζόμασταν μας το έφερνε, να μας εξυπηρετήσει. Πρόθυμος, ευγενικός και καλοκάγαθος. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που έγιναν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκότωσε τη νονά του αλλά ούτε και τη μητέρα του δικηγόρου του. Μου είναι αδιανόητο» τόνισε.

Σε άθλια κατάσταση η σύζυγός του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η σύζυγος του δράστη η οποία βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν: «Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει να φάει δύο εβδομάδες, από τότε που τον συνέλαβαν, όλη μέρα κλαίει και δεν ξέρει πώς να καθησυχάσει τα παιδιά της. Ούτε επιθετικός ήταν, ούτε βίαιος, δεν τον έχω ακούσει ποτέ να φωνάζει» δήλωσε συγγενής της οικογένειας.

https://vimeo.com/646518509

Δείτε επίσης: Έξαλλη η αδερφή του δικηγόρου: «Γιατί τον άφησαν να ξεφύγει τόσα χρόνια;» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This