Στη φυλακή η Κλοντιάνα Τσέλο

Η ίδια υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε άμυνα

Must Read

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο μετά την απολογία της στην ανακρίτρια το απόγευμα της Τρίτης.

Η εικαστικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον οφθαλμίατρο Γιώργο Νέο έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι και μπροστά στα μάτια του 12χρονου παιδιού τους, πήρε τον δρόμο για την φυλακή.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Σύμφωνα με πηγές, η εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία, υποστήριξε στην ανακρίτρια ότι το όπλο δεν ήταν δικό της και ότι η ίδια βρισκόταν σε άμυνα. Η Κλοντιάνα Τσέλο, είχε υποστηρίξει στην μιλώντας από τα κρατητήρια στην Espresso, ότι ο γιατρός είχε μαζί του το περίστροφο, την απείλησε με αυτό και πάνω στην πάλη τους αυτοπυροβολήθηκε.

Επίσης, η εικαστικός άφησε αιχμές ότι το παιδί δεν το έκανε με τον γιατρό, αλλά με τον πρώην σύζυγό της, επαναλαμβάνοντας τη φράση «πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This