Μεταξύ Λάρισας και Βόλου οι έρευνες για τον 62χρονο αγνοούμενο πιλότο του μονοκινητήριου από την Δράμα!

Μαρτυρία για κρότο στην περιοχή του Κισσάβου.!

Must Read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου πιλότου του μονοκινητήριου αεροσκάφους που αγνοείται από τη Δευτέρα.

Οι αρχές εκτιμούν πως το μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος κατέπεσε στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Λάρισας και Βόλου από τον Κίσσαβο, μέχρι την παραλιακή και την Κάρλα.
Το τελευταίο στίγμα από το κινητό του 62χρονου πιλότου καταγράφηκε από κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Χάλκη της Λάρισας. Παράλληλα, υπάρχει μαρτυρία κατοίκου από τα Κανάλια της Μαγνησίας ότι άκουσε κρότο σε δασική περιοχή του Κισσάβου.

Ο Σταύρος Τσιγάλογλου που αγνοείται είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του στη Δράμα, ενημερώνοντάς τους ότι θα επέστρεφε από την Αθήνα, όπου είχε έρθει για να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο, εάν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες την Δευτέρα.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει ότι απογειώθηκε τη Δευτέρα από ένα αεροδρόμιο της Θήβας, ενώ αργότερα στην περιοχή της Λάρισας είχε την τελευταία επικοινωνία με έναν φίλο του. Στις έρευνες συμμετέχει και η πολεμική αεροπορία.

Έκκληση από την κόρη του 62χρονου

Ανάρτηση στο Facebook έκανε η κόρη του πιλότου ότι αγνοείται το αεροσκάφος και τα ίχνη του πατέρα της. Στο μήνυμα που συνοδεύεται με τη φωτογραφία του πατέρα της η κόρη του 62χρονου γράφει:

“‼️ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ‼️ ο πατέρας μου Σταύρος Τσιγάλογλου , από εχθές το μεσημέρι.
Πετούσε με το αεροπλάνο του από την περιοχή της Θήβας με κατεύθυνση προς Δράμα. Αν κάποιος είδε και γνωρίζει το παραμικρό να έρθει παρακαλώ σε επαφή μαζί μου και με τις αρχές. Παρακαλώ όχι άσκοπα τηλέφωνα. Σεβαστείτε τη θέση και την ψυχολογική κατάστασης μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This