Εικόνες από το σημείο που βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους και η σορός του Σταύρου Τσιγάλογλου

Θρήνος για τον 62χρονο που είχε ταξιδέψει με το αεροσκάφος του για να λάβει μέρος στον Μαραθώνιο

Must Read

Οι φόβοι για την τραγική κατάληξη του 62χρονου Σταύρου Τσιγάλογλου που αγνοούνταν με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο άτυχος 62χρονος ο οποίος είχε ταξιδέψει από τη Δράμα με το αεροσκάφος του προκειμένου να λάβει μέρος στον Μαραθώνιο, ξεκίνησε για το ταξίδι της επιστροφής τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, από τη Θήβα.

Τελικά μετά από τέσσερις μέρες ερευνών στις οποίες συμμετείχαν σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας αλλά και ένα ελικοπτέρο Super Puma της 384 Μοίρας, βρέθηκαν στα συντρίμμια του αεροσκάφους στην περιοχή του Μαυροβουνίου, κοντά στην Άνω Αμυγδαλή της Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας το αεροσκάφος απογειώθηκε τη Δευτέρα από αεροδρόμιο της Θήβας και το τελευταίο στίγμα που έδωσε ήταν στην εναέρια περιοχή της Λάρισας. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν με την οικογένεια του 62χρονου πιλότου να απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό του.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρέθηκαν τα συντρίμμια αλλά και η σορός του 62χρονου.

https://vimeo.com/647376706

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This