Νεκρός ο Σταύρος Τσιγάλογλου – Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους που αγνοούνταν

Ελικόπτερο Super Puma εντόπισε τα συντρίμμια - Βρέθηκε η σορός του 62χρονου

Must Read

Θλίψη για τον 62χρονο πιλότο Σταύρο Τσιγάλογλου και μοναδικό επιβαίνοντα του μονοκινητήριου αεροσκάφους που αγνοούνταν από τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από τη Θήβα στη Δράμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μεσημέρι της Πέμπτης, εντοπίστηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους, στην περιοχή του Μαυροβουνίου, κοντά στην Άνω Αμυγδαλή της Λάρισας. Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε και η σορός του 62χρονου.

Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν από πλήρωμα του ελικοπτέρου Super Puma της 384 Μοίρας, το οποίο επιχειρούσε στις έρευνες.  Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας αναζητούσαν το αεροσκάφος που χάθηκε από τα ραντάρ καθώς επέστρεφε από τη Θήβα στη Δράμα.

https://vimeo.com/647376706

Ο 62χρονος πιλότος Σταύρος Τσιγάλογλου είχε πετάξει από τη Δράμα στην Αθήνα, με σκοπό να συμμετάσχει στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με το δικό του αεροσκάφος το οποίο σύμφωνα με πηγές είχε κατασκευάσει ο ίδιος. Ο 62χρονος είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του, ενημερώνοντάς τους ότι θα επέστρεφε στη Δράμα, εάν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας το αεροσκάφος απογειώθηκε τη Δευτέρα από αεροδρόμιο της Θήβας και το τελευταίο στίγμα που έδωσε ήταν στην εναέρια περιοχή της Λάρισας.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ένας ηλικιωμένος στην περιοχή του Αχιλλείου είδε το αεροσκάφος, ενώ  τη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη του από το ραντάρ, κάτοικος από την περιοχή των Καναλίων Μαγνησίας υποστήριξε ότι άκουσε έναν έντονο κρότο.

Με ανάρτησή της η κόρη του 62χρονου είχε απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό του πατέρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This