Θρίλερ στον Πύργο: Απανθρακωμένος εντοπίστηκε ένας 55χρονος άνδρας από συγγενείς του που τον αναζητούσαν

Κάθε βράδυ συνήθιζε να πηγαίνει στην αδερφή του για φαγητό, ωστόσο, χθες δεν φάνηκε.

Must Read

Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα σήμερα το πρωί στον Πύργο, όταν εντοπίστηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα κοντά στο Λαμπέτι, στην περιοχή Γαλάνενα.

Το πτώμα ανήκει σε έναν 55χρονο άνδρα και εντοπίστηκε από έναν συγγενείς του, απανθρακωμένο, στη θέση του συνοδηγού, του αγροτικού του οχήματος.

Ο 55χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, δεν ήταν παντρεμένος, ούτε είχε δική του οικογένεια. Κάθε βράδυ συνήθιζε να πηγαίνει στην αδερφή του για φαγητό, ωστόσο, χθες δεν πήγε. Μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε δώσει σημάδια ζωής και έτσι τα συγγενικά του πρόσωπα άρχισαν να τον αναζητούν. Ένα από τα πρώτα μέρη στα οποία έψαξαν, ήταν το χωράφι του, στην θέση Γαλένενα, σε απόσταση 5 χλμ. από το σπίτι του. Εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Ο αγαπημένος τους άνθρωπος ήταν νεκρός ενώ δίπλα του βρήκαν και ένα δίκανο.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και ο ιατροδικαστής Πατρών, Ανδρέας Γκότσης, με το σενάριο της αυτοκτονίας να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This