Ματίνα Παγώνη: Ενόχληση για τις «αποκαλύψεις» Σκέρτσου – «Με rapid και διπλή μάσκα στα σούπερ μάρκετ»

«Άλλα περιοριστικά μέτρα δεν χρειάζονται. Έχουν προκαλέσει κούραση στον κόσμο»

Must Read

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη τόνισε πως όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα έπρεπε να μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ φορώντας διπλή μάσκα και με επίδειξη αρνητικού rapid test, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τους ισχυρισμούς του Άκη Σκέρτσου αναφορικά με τη μη συμμετοχή των αστυνομικών στη μετάδοση του κορωνοϊού.

«Στα σούπερ μάρκετ δεν γίνεται πάντα να εφαρμοστεί ο κανόνας ένα άτομο ανά 8 τ.μ., οι πολίτες πάνε κάθε εβδομάδα και συνεπώς είναι κάτι που θα πρέπει να εξεταστεί από τις επιτροπές. Η μάσκα σώζει, θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική η χρήση της και στους εξωτερικούς χώρους τόσο για τους εμβολιασμένους όσο και για τους ανεμβολίαστους», είπε αρχικά η κ.Παγώνη.

Όσο για τις… αποκαλύψεις του Υπουργού Επικρατείας; «Εκτιμώ ότι ήθελε να αναφερθεί στο πολύ ψηλό ιικό φορτίο στα νοσοκομεία αλλά έπρεπε να το σταματήσει εκεί. Οι μελέτες δεν ξεχωρίζουν είναι όλοι μέσα».

Απάντηση έδωσε και στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι τα εμβόλια δεν είναι τόσο αποτελεσματικά έναντι των μεταλλάξεων: «Μάλλον δεν έχει δει όλες τις μελέτες, διαφορετικά είναι άστοχη η παρατήρηση που έκανε. Δεν ισχύει, γιατί το εμβόλιο όχι μόνο είναι αποτελεσματικό, είναι πολύ αποτελεσματικό και για όλες τις μεταλλάξεις. Και ενημερώνω τον κ. Πολάκη και για τη Δέλτα plus».

Για τα νέα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα, η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ευχήθηκε να είναι τα τελευταία: «Άλλα περιοριστικά μέτρα δεν χρειάζονται. Έχουν προκαλέσει κούραση στον κόσμο. Αν εφαρμοστούν όσα ήδη ισχύουν όλα θα πάνε μια χαρά. Δεν θα πρέπει να ξαναγίνει συζήτηση περί lockdown ακόμη και για ανεμβολίαστους μόνο και τα μέτρα αυτά να είναι τα τελευταία».

Οι εκτιμήσεις της Ματίνας Παγώνη για την κατάσταση τα Χριστούγεννα έκαναν λόγο για σχεδόν 600 διασωληνωμένους, με το σχόλιό της να καταλήγει: «Η τρίτη δόση είναι αυτή που θα σώσει την ιστορία όλη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This