«Θα πεθάνετε εδώ», φώναζαν οι συγγενείς της αδικοχαμένης 8χρονης σε υπαλλήλους του εργοστασίου στο Κερατσίνι

Ένταση και προπηλακισμοί - «Θα βάλω φωτιά εδώ και θα το κάψω», είπε η γιαγιά της μικρής.

Must Read

Έξω από τη μεταλλική συρόμενη πόρτα του εργοστασίου στο Κερατσίνι, όπου η μικρή Όλγα έχασε την 17η Νοεμβρίου με φρικτό τρόπο τη ζωή της, συγκεντρώθηκαν συγγενείς της 8χρονης, με τις εντάσεις να μη λείπουν.

Οργισμένοι οι παρευρισκόμενοι προπηλάκισαν υπαλλήλους του εργοστασίου και φώναζαν «θα πεθάνετε εδώ», ενώ η γιαγιά της μικρής απείλησε ότι αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο της εγγονής της, «θα βάλω φωτιά εδώ και θα το κάψω».

Δικηγόρος οικογένειας: «Με ποιον μιλούσαν στο κινητό τα άτομα που πέρασαν; Μήπως έπαιρναν εντολές;»

Ο Ιωάννης Μπαρκαγιάννης δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης, μίλησε στο Open και έκανε λόγο για δεκάδες ερωτήματα, τόσο για ποιο λόγο πέρασε τόση ώρα μέχρι να αντιληφθούν το παιδί και να ξεκινήσει η διαδικασία απεγκλωβισμού, όσο και για το πώς βρέθηκε εκεί χωρίς καμία επίβλεψη.

«Φωτογραφίες που υπάρχουν στην δικογραφία αλλά και το βιντεοληπτικό υλικό δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει ένα κοριτσάκι εγκλωβισμένο στην πόρτα του εργοστασίου. Κάποιοι δήλωσαν ότι μπέρδεψαν το κοριτσάκι με μια σακούλα αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί γιατί τότε η πόρτα θα έκλεινε εντελώς. Με ποιον μιλούσαν στο κινητό; Μήπως έπαιρναν εντολές;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαρκαγιάννης και πρόσθεσε ότι θα καταθέσει αίτημα άρσης τηλεφωνικού απορρήτου.

Και πρόσθεσε κάνοντας αναφορά σε ενδεχόμενο δόλο ανθρωποκτονίας: «Ο χώρος έχει φύλαξη και ο χώρος στον οποίο βρίσκεται ο άνθρωπος ασφαλείας που είναι υπεύθυνος για την πόρτα βρίσκεται το πολύ πέντε μέτρα μακριά από το σημείο που έχασε τη ζωή του το 8χρονο παιδί. Επίσης, υπάρχουν κάμερες που ελέγχουν τον χώρο 24 ώρες το 24ωρο καθώς μιλάμε για μία μεγάλη εταιρεία. Είναι αδιανόητο να μην ελέγχουν άνθρωποι τις κάμερες, ενώ μου φαίνεται αδιανόητο να μην υπάρχει φωτοκύτταρο στην πόρτα. Πρόκειται για ενδεχόμενο δόλο ανθρωποκτονίας. Ακόμα δεν έχω πλήρη γνώση της δικογραφίας αλλά απ’ όσο γνωρίζω, η πόρτα άνοιξε και έκλεισε και δεύτερη φορά και ίσως τότε να έχασε τη ζωή του το κοριτσάκι».

Την κηδεμονία της μικρής την είχαν ο παππούς της και η γιαγιά της, με τον πατέρα της να βρίσκεται στη φυλακή και όπως είπε ο δικηγόρος, «η μητέρα παράτησε τη θανούσα σε πολύ μικρή ηλικία, έκανε άλλη οικογένεια».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This