«Μαύρες» προβλέψεις Σαρηγιάννη: «4.000 θάνατοι μέχρι το τέλος του χρόνου»!

Τι ανέφερε ο καθηγητής για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Must Read

Συνεχίζουν να επιμένουν οι ειδικοί ότι οι ημέρες που έρχονται αναμένονται ακόμα πιο δύσκολες, αφού ο ιός δεν σταματά να μολύνει ακόμα και με τα υπάρχοντα, σημαντικά ποσοστά εμβολιασμού.

Οι αριθμοί των θανάτων και των διασωληνωμένων για ακόμα μία ημέρα αναδεικνύουν ότι πολλά πάνε λάθος και οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης δεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο καθηγητής Υγειονομικής Μηχανικής Δημοσθένης Σαρηγιάννης επιμένει πως «τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα», καθώς οι «λεγόμενοι «σκληροί δείκτες» της πανδημίας όπως και το επιδημιολογικό αποτύπωμα του κορωνοϊού είναι ιδιαιτέρως «βαρύ».

«Δυσοίωνη η κατάσταση»

«Μόνο τη Δευτέρα ανακοινώθηκαν 105 θάνατοι εξαιτίας της Covid19, ενώ οι διασωληνώσεις άγγιξαν τις 608 με τις εκτιμήσεις για την ήδη ασφυκτική κατάσταση στις ΜΕΘ, να είναι ιδιαίτερα δυσοίωνη» ανέφερε με νόημα ο κ. Σαρηγιάννης.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αύριο, Τετάρτη 24/11, θα συνεδριάσει το απόγευμα η νέα Επιτροπή υπό τον Σωτήρη Τσιόδρα.

«Βαρύ το κλίμα των Χριστουγέννων»

Η κορύφωση των θανάτων θα γίνει στις 17 Δεκέμβρη εκτίμησε ο καθηγητής Υγειονομικής Μηχανικής, τονίζοντας πως «θα είναι ένα κλίμα δύσκολο τα Χριστούγεννα». Προέβλεψε ότι, θα έχουμε 4.000 νεκρούς έως το τέλος του χρόνου φτάνοντας συνολικά τους 20.700 και τόνισε πως «αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις» έχει να κάνει με το πόσο καλά θα εφαρμόσουμε τα μέτρα, εξηγώντας ότι πρόκειται για μαθηματικό υπολογισμό.

Διαβάστε ακόμα:

Κοροϊδία και πάλι από Οικονόμου: Άλλο εστίαση και άλλο εκκλησία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This