STRANGER THINGS: Σκοτάδι στην Άκρη της Πόλης – Στα βιβλιοπωλεία το δεύτερο επίσημο Μυθιστόρημα της σειράς

Must Read

Σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας βρίσκεται πλέον  το δεύτερο επίσημο μυθιστόρημα της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς του NETFLIX STRANGER THINGS με τίτλο «Stranger Things Σκοτάδι στην άκρη της πόλης».

Το βιβλίο, το οποίο αποτελεί επίσημο Prequel της σειράς, παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό λίγο διάστημα πριν τον πολυαναμενόμενο 4ο κύκλο του NETFLIX και ήδη έχει πυροδοτήσει έντονες συζητήσεις ανάμεσα στα εκατομμύρια θαυμαστές της σειράς.

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία από την Athens Bookstore Publications του πρώτου επίσημου μυθιστορήματος της σειράς Stranger Things με τίτλο «Stranger Things Καχύποπτα Μυαλά», οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για την Ιλέβεν, τον Τζιμ Χόπερ και το παρελθόν τους…

Στο μυθιστόρημα, ο  αρχηγός της αστυνομίας Τζιμ Χόπερ αποκαλύπτει στην Ιλέβεν μυστικά που περίμενε από καιρό να μάθει για την παλιά ζωή του, όταν ήταν ντετέκτιβ της αστυνομίας στη Νέα Υόρκη, και έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του πριν από τα γεγονότα της επιτυχημένης σειράς Stranger Things.

Χριστούγεννα, Χόκινς, 1984: Το μόνο που θέλει ο αρχηγός της αστυνομίας Τζιμ Χόπερ είναι να απολαύσει ήσυχα τα πρώτα Χριστούγεννα με την Ιλέβεν, αλλά η υιοθετημένη κόρη του έχει άλλα σχέδια. Παρά τις διαμαρτυρίες του Χόπερ, φέρνει από το υπόγειο ένα χαρτονένιο κουτί με την ένδειξη «Νέα Υόρκη» — και οι ζόρικες ερωτήσεις αρχίζουν. Γιατί έφυγε ο Χόπερ από το Χόκινς πριν από τόσα πολλά χρόνια; Τι σημαίνει «Βιετνάμ»; Και γιατί δεν μιλάει ποτέ για τη Νέα Υόρκη; Αν και θα προτιμούσε να αντιμετωπίσει μια ορδή από ντεμογκόργκον παρά να μιλήσει για το παρελθόν του, ο Χόπερ ξέρει ότι δεν μπορεί να αποφεύγει άλλο την αλήθεια. Έτσι αρχίζει την αφήγηση του περιστατικού στη Νέα Υόρκη — την τελευταία μεγάλη υπόθεσή του πριν αλλάξουν όλα…

Καλοκαίρι, Νέα Υόρκη, 1977. Ο Χόπερ ξεκινάει από την αρχή μετά την επιστροφή από το Βιετνάμ στην πατρίδα. Η μικρή του κόρη, η αγαπημένη σύζυγος και η επαγγελματική αλλαγή ως ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης διευκολύνουν την επιστροφή του στη ζωή του πολίτη. Όταν όμως εμφανίζονται ξαφνικά αόρατοι ομοσπονδιακοί πράκτορες και του αρπάζουν τα αρχεία για μια σειρά από βάναυσους, ανεξιχνίαστους φόνους, ο Χόπερ παίρνει τα πράγματα στα χέρια του και ρισκάρει τα πάντα για να ανακαλύψει την αλήθεια.

Σύντομα ο Χόπερ βρίσκεται σε μυστική αποστολή μέσα στις διαβόητες συμμορίες των δρόμων της Νέας Υόρκης. Όμως, εκεί που είναι έτοιμος να λύσει την υπόθεση, ένα μπλακάουτ σκεπάζει τους δήμους της πόλης, βυθίζοντας τον Χόπερ σε ένα σκοτάδι βαθύτερο από ό,τι είχε να αντιμετωπίσει ποτέ του.

Το βιβλίο που έχει καταστεί διεθνές Best Seller έχει γράψει ο Άνταμ Κρίστοφερ, η  μετάφρασή του στα ελληνικά έγινε από τον Παναγιώτη Δρεπανιώτη και η επιμέλειά του από την Όλια Αποστολοπούλου.

Στοιχεία σχετικά με το βιβλίο:

Είδος Βιβλίου: Μυθιστόρημα, Λογοτεχνία του Φανταστικού: 14 Χ 21 , Αριθμός σελίδων: 440  ,  ISBN: 978-618-85758-0-6, Τιμή: 21,90€, Πρώτη Έκδοση: Νοέμβριος 2021,  Μαλακό εξώφυλλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This