«Κανείς δεν ήξερε ότι η Σιμόνα ήταν άρρωστη» – Ράκος η μητέρα του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη

«Τι να πω στα εγγόνια μου, πόσο να κλάψω δεν ξέρω τα έχω χαμένα» λέει με τρεμάμενη φωνή η πεθερά της

Must Read

Κανείς δεν μπορεί διανοηθεί την τεράστια δύναμη που είχε μέσα της η χήρα του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη, η οποία παρά το γεγονός ότι έχασε τον άντρα της με τόσο τραγικό τρόπο, έδινε τεράστιο αγώνα για να σταθεί ως μάνα και πατέρας ταυτόχρονα στα παιδιά της. Μάλιστα, όπως αποδείχτηκε, η Σιμόνα Βιρτζίλι πάλευε σιωπηλά με τον καρκίνο, προσπαθώντας να μην ανησυχήσει την οικογένεια της.

Η μητέρα του δολοφονημένου συζύγου της και πεθερά της, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι μετά τον χαμό του παιδιού της, τώρα είναι αντιμέτωπη και με την τραγική απώλεια της νύφης της.

Η  πνευμονολόγος – φυματιολόγος/εντατικολόγος, Διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, που πάλευε για να κρατήσει στη ζωή τους συνανθρώπους της, άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα σκοπώντας θρήνο και οδύνη στην οικογένεια και τους συναδέρφους της.

Η πεθερά της αναφέρει μιλώντας στο protothema.gr, ότι η Σιμόνα έδινε μόνη της αυτή την τεράστια μάχη και δεν είχε αποκαλύψει στους οικείους της ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο: «Χάσαμε την Σιμόνα μας και είμαστε όλοι συντετριμμένοι δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έχει συμβεί. Να χαθεί το παλικάρι μας και τώρα εκείνη. Τι να πω δεν έχω λόγια. Κανένας μας δεν γνώριζε πως η Σιμόνα περνούσε τον δικό της Γολγοθά. Μίλησα με την αδελφή της και μου είπε πως δεν ήθελε να γνωρίζει κανένας πως ήταν άρρωστη. Αχ Σιμόνα να μην ξέρω πως ήσουν άρρωστη» δήλωσε για την νύφη της.

Όπως περιγράφει η ίδια, δεν βρίσκει λόγια να πει στα εγγόνια της που έμειναν ορφανά από γονείς: «Είναι φοβερό, μου έρχονται όλες οι μνήμες από το χαμό του παιδιού μου ξανά και ξανά στο μυαλό μου. Τα παιδιά βρίσκονται στην οικογένεια της Σιμόνας στον Πύργο, εκεί θα γίνει και η κηδείας. Τι να πω στα εγγόνια μου, πόσο να κλάψω δεν ξέρω τα έχω χαμένα. Εύχομαι εκεί ψηλά που πάει η Σιμόνα να βρεθεί και πάλι με τον Μανώλη μου και να είναι αγκαλιά όπως ήταν πάντα οι δυο τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγός της Μανώλης Καντάρης, με τον οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Εμμανουέλα δολοφονήθηκε κάτω από το σπίτι τους στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα, από τρεις Αφγανούς οι οποίοι τον σκότωσαν για να του αρπάξουν την κάμερα που κρατούσε στα χέρια του.

Ο άτυχος άντρας κατευθυνόταν στο μαιευτήριο, καθώς η Σιμόνα έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

https://www.youtube.com/watch?v=RKQKRRcBgmQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This