Πέθανε η μητέρα του Δημήτρη Λιγνάδη

Η κατάσταση της υγείας της είχε παρουσιάσει επιδείνωση μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες που οδήγησαν στην φυλακή τον γιο της

Must Read

Την τελευταία της πνοή άφησε η μητέρα του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία πάλευε εδώ και χρόνια με πολλά προβλήματα υγείας. 

Η μητέρα του προφυλακισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων, κατέληξε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Μάλιστα η άτυχη γυναίκα η οποία υπέφερε από άνοια και πάρκινσον, φέρεται να παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία της, μετά τις καταγγελίες και τις εξελίξεις που οδήγησαν στην φυλακή τον γιο της.

Δημήτρης & Γιάννης Λιγνάδης

Μιλώντας στο zinapost.gr, ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Γιάννης ανέφερε ότι η μητέρα του έδινε μεγάλη μάχη: «Ήταν πολύ ταλαιπωρημένη, έδωσε αγώνα εδώ και πολύ καιρό. Η κατάσταση της παρουσίασε περαιτέρω επιδείνωση μετά και τις εξελίξεις που αφορούσαν το Δημήτρη. Είχα επίγνωση της κατάστασης, ωστόσο, η απώλεια είναι μεγάλη. Κλείνει ένας κύκλος ζωής με αναμνήσεις από τον άνθρωπο που σε έφερε στη ζωή, έναν γλυκύτατο άνθρωπο, τη μητέρα μου» δήλωσε ο αδερφός του κατηγορούμενου σκηνοθέτη.

Σημειώνεται ότι τα δύο αδέρφια, είχαν μεγαλώσει με την μητέρα τους, καθώς ο πατέρας Τάσος Λιγνάδης, (απεβίωσε το 1989) ιστορικός, φιλόλογος και άνθρωπος του θεάτρου και της διανόησης, είχε χωρίσει με την μητέρα τους, ωστόσο παρακολουθούσε από πολύ κοντά την πρόοδο των παιδιών του, τα οποία φοιτούσαν στο σχολείο που εκείνος εργαζόταν.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει για τον πατέρα του: «Ο πατέρας μου γάμ…ε τη ζωή και την υγεία του για τον έρωτα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This