Βόλος: Η γυναίκα του πέθανε από κορωνοϊό και ο ίδιος που πάσχει από άνοια εξαφανίστηκε!

Must Read

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις δραματικές ώρες που βιώνει μια οικογένεια στον Βόλο.

Το περασμένο Σάββατο έφυγε από την ζωή, χτυπημένη από κορωνοϊό, η 74χρονη Χριστίνα Τσιγγούδη στο νοσοκομείο του Βόλου, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους. Ωστόσο, τα παιδιά της εκτός από την απώλεια της μητέρας τους, ζουν και στιγμές αγωνίας καθώς από τις 12 Οκτωβρίου του 2021 αναζητούν τον πατέρα τους, τον Βασίλη Τσιγγούδη, 81 ετών, ο οποίος πάσχει από άνοια. Ο Βασίλης Τσιγγούδης έφυγε από το σπίτι και χάθηκε στη διαδρομή από το καφενείο μέχρι το σπίτι του, στη συνοικία Χρυσοχοϊδη Βόλου.

Οι συγγενείς και τα παιδιά της οικογένειας  μετά και την ταφή της μητέρας τους, επανέρχονται ζητώντας βοήθεια, μήπως και εντοπιστεί ο πατέρας τους. Μάλιστα ανάρτησαν φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από τους συμπολίτες, αν τον δουν και τον αναγνωρίσουν, να ενημερώσουν τις αρχές, γιατί βρίσκεται σε κίνδυνο. Αργότερα βρέθηκαν το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο πεταμένα δίπλα από κάδο σκουπιδιών, στην περιοχή Μεταμορφώσεως και Γ. Δήμου.

Ο 81χρονος φορούσε μπλε μπουφάν, γκρι παντελόνι και κρατούσε μπαστούνι. Αν τον εντοπίσει κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει με το 100 ή με το τηλέφωνο 6944 226627.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This