Δεν άντεξε και έφυγε εννέα μήνες μετά τον χαμό του γιου του ο βιομήχανος Γεράσιμος Φιλιππάτος!

Must Read

Θλίψη σε όλη την Αχαϊα και όχι μόνο έχει προκαλέσει ο θάνατος του 93χρονου βιομηχάνου, Γεράσιμου Φιλιππάτου, ο οποίος έφυγε από την ζωή εννέα μήνες μετά τον ξαφνικό χαμό του γιου του, Θεόδωρου!

Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους. Ήταν εκπρόσωπος της παλιάς βιομηχανικής Πάτρας. Με τον αδελφό του Ανδρέα ξεκίνησαν αρχικά την επιχειρηματική τους δράση με τα Πλεκτά Πιγκουίνος και στη συνέχεια δημιούργησε την ΕΡΙΟΚΡΥΛ, μια από τις μεγαλύτερες κλωστοϋφαντουργίες κατά τη βιομηχανική ακμή της Πάτρας, η οποία αποτελεί σημαντικό μέρος της βιομηχανικής ιστορίας της πόλης.
 
Με τη σύζυγό του Βασιλική απέκτησαν τέσσερα παιδιά την Αλίκη, τη Θεοδοσία, την Ειρήνη και τον Θεόδωρο και ευτύχησε να δει πέντε εγγόνια τον Γεράσιμο, τον Χάρη, τον Χαρίτωνα, τον Μάρκο και την Κυβέλη.

Μετά τον θάνατο του γιου του η υγεία του είχε εξασθενήσει. Ο Θεόδωρος Φιλιππάτος έφυγε από την ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο, σε ηλικία μόλις 51 χρόνων, έπειτα από ολιγοήμερη μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Με τη σύζυγό του Ζήνια, είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάρκο και την Κυβέλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This