Χασάπης στην Κρήτη «έσφαξε» τα καθίσματα αυτοκινήτου πρώην υπαλλήλου του επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα

Τον Οκτώβριο τραυμάτισε σοβαρά πελάτη που δεν αγόρασε το κρέας που είχε παραγγείλει

Must Read

Πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα βίαιο επεισόδιο έγινε το απόγευμα της Τρίτης ο… θερμόαιμος κρεοπώλης από το Ηράκλειο, ο οποίος πριν από περίπου έναν μήνα χτύπησε έναν πελάτη του επειδή του έκανε παράπονο για την τιμή του κρέατος.

Αυτή τη φορά ο 40χρονος ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου δεν δίστασε να κυνηγήσει με ένα χασαπομάχαιρο μήκους 50 εκατοστών τον Αλβανό πρώην υπάλληλό του, όταν εκείνος πέρασε από το μαγαζί για να του ζητήσει τα δεδουλευμένα του.

Μόλις άκουσε για χρωστούμενα, ο κρεοπώλης άρχισε να κυνηγά τον 37χρονο πρώην εργαζόμενο, ο οποίος του ξέφυγε τρέχοντας και κρύφτηκε σε μια δημόσια τουαλέτα! Ομως, ο διώκτης του ξέσπασε τη μανία του ανοίγοντας την πόρτα του μάρκας Grand Vitara τζιπ του και σκίζοντας τα καθίσματα! Αμέσως μετά, ο 40χρονος τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στο σπίτι του, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αλλά δεν τον βρήκαν εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Οκτωβρίου είχε πέσει θύμα της οργής του χασάπη ένας 46χρονος πελάτης του. Τότε ο κρεοπώλης εξοργίστηκε όταν ο πελάτης αποφάσισε τελικά να μην αγοράσει το κρέας που ζήτησε, επειδή η τιμή ήταν διαφορετική από εκείνη που αναγραφόταν στη βιτρίνα του καταστήματος. Οταν ο πελάτης βγήκε από το κρεοπωλείο και κατευθύνθηκε προς το όχημά του, ο θερμοκέφαλος ιδιοκτήτης τον πήρε στο κατόπι και αφού τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι, έσπρωξε με βία την πόρτα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This