Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Παρθένας Κουτμερίδoυ – Συγκλόνισε ο αδερφός της

«Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου» υποσχέθηκε ο αδερφός της άτυχης μητέρας που δεν πρόλαβε να σφίξει στην αγκαλιά της το παιδί της

Must Read

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία της 42χρονης Παρθένας Κουτμερίδου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από κορωνοϊό, ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, κατέληξε χθες από επιπλοκές, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, οι γιατροί είχαν κατάφερει να σώσουν το μωρό της. Η άτυχη μητέρα δυστυχώς δεν πρόλαβε να σφίξει στην αγκαλιά της το παιδί που τόσο πολύ ήθελε να φέρει στον κόσμο.

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στον στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Τριανταφυλλιά στις Σέρρες, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στην 42χρονη Πάττυ, όπως την φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι.

Ο συγκλονιστικός επικήδειος του αδερφού της

Καταρρακωμένοι έφτασαν στον Ιερό Ναό ο πατέρας της, Στάθης Κουτμερίδης, ο αδερφός της αλλά και ο συζυγός της ο οποίος είχε κάνει δημόσια έκκληση για αίμα μέσα από το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το thesvestival.gr, στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε ο αδερφός της, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης: «Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου, να του θυμίζω πως είχε την καλύτερη μανούλα και υπόσχομαι να του πως πως θυσίασες τη ζωή σου για να ζήσει αυτό» είπε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι η αδερφή του βρέθηκε μπερδεμένη μετά τις διφορούμενες απόψεις για τον εμβολιασμό των εγκύων, γεγονός που τελικά πλήρωσε με την ίδια τη ζωή της.

Ολόκληρος ο επικήδειος του αδερφού της:

«Αγαπημένη μου αδερφή, όλη η Ελλάδα κλαίει για σένα. Όλο ο κόσμος έσπευσε να δώσει το αίμα του, να δώσει την καρδιά του, να δώσει την ψυχή του για να ζήσεις εσύ. Τόσο πολύ που αν για κάθε μία ημέρα που θα έπρεπε να ζήσεις χρειάζονταν 20 φιάλες θα μπορούσες άνετα να ζήσεις όλη σου τη ζωή γιατί κάθε μέρα 20 άνθρωποι θα πήγαιναν να δώσουν το αίμα τους. Έτυχε να γνωρίζω πολλούς ανθρώπους αλλά σαν την Πάττυ κανένας. Όχι γιατί είναι αδερφή μου αλλά γιατί τα έδινε όλα σε όλους και δεν ήθελε τίποτα από κανέναν.

Σε μένα ήταν η καλύτερη αδερφή από ότι ήμουν εγώ αδερφός σε αυτήν. Στους γονείς μου καλύτερο παιδί από ότι οι γονείς μου σε αυτήν. Στον σύζυγό της καλύτερη σύζυγος. Μακάρι να με φωτίσει ο θεός να είμαι τόσο καλός θείος όπως ήταν αυτή στα παιδιά μου.

Παναγιώτη αδερφέ μου, θα σταθώ δίπλα σας στο παιδί αυτό και θα σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς. Θα είμαι πάντα κοντά σου, μην το ξεχάσεις ποτέ.

Αδελφούλα μου θα είμαι κοντά και στον πατέρα μας.

Θέλουμε από αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάμε να βγει ένα μάθημα. Έχασα την μάνα μου 51 ετών χωρίς να δει καν τα εγγόνια της.

Χάνω την αδερφή μου 42 ετών χωρίς να δει καν το παιδί της. Βρέθηκε μπερδεμένη στο δίλημμα αν έπρεπε να εμβολιαστεί και τελικά το πλήρωσε με τη ζωή της. Εγώ καλό όλους σαν να εμβολιαστείτε, να προσέξετε γιατί δεν θέλω κανένας άλλο να ζήσει αυτό το δράμα που ζει η οικογένειά μου.

Αγαπημένη μου αδερφούλα θα είμαι πάντα κοντά στο παιδί σου να του θυμίζω ότι είχε την καλύτερη μανούλα. Υπόσχομαι να του πω ότι θυσίασες την ζωή σου για να ζήσει αυτό. Νιώθω ευλογημένος για όλα αυτά τα χρόνια που έζησα δίπλα στην αδερφή μου, που ένιωσα την αύρα της. Σε ευχαριστώ για όλα αυτά που έκανε για εμένα αδερφούλα μου, δεν με στενοχώρησες ποτέ. Σε ευχαριστώ για όλα, σ΄αγαπάω. Αντίο».

Με ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Σερρών αποχαιρέτησε την 42χρονη:«Με ένα σφίξιμο στο στομάχι, με τα μάτια δακρυσμένα και με το κεφάλι σκυφτό αποχαιρετούμε μια συντοπίτισσα μας που έφυγε πρόωρα, αδόκητα και άδικα από τη ζωή».

Δείτε επίσης: «Βόμβα»! Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου κατηγορεί τον σύζυγό της

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This