Η Βίσση τραγούδησε αφιλοκερδώς για το Μάτι – Ενός λεπτού σιγή με δάκρυα στα μάτια (video)

Must Read

Με δάκρυα στα μάτια η Άννα Βίσση ξεκίνησε την συναυλία της χθες το βράδυ στο Ναυτικό όμιλο στο Μάτι για τους 102 νεκρούς και για όσους έχασαν τις περιουσίες τους. Με ελεύθερη είσοδο η Άννα Βίσση κατόρθωσε να συγκεντρώσει χιλιάδες κατοίκους από όλη την Αττική.

«Είμαι πολύ συγκινημένη και δεν περίμενα ότι θα νιώθω τόσο άσχημα για όσα έχουν συμβεί εδώ. Είμαι μαζί σας» είπε ξεσπώντας σε κλάματα πάνω στην σκηνή με τους χιλιάδες φαν να την χειροκροτούν.

Εκεί από κάτω ήταν όλη η οικογένειά της, και η αδερφή της Νίκη Μπούφη το σπίτι της οποία καταστράφηκε ολοσχερώς από την περσινή λαίλαπα. «Θα είμαι κοντά σας όσο χρειαστεί, γιατί πάνω από όλα είναι ο ανθρώπινος πόνος», είπε στο τέλος της συναυλίας, προσπαθώντας να δώσει μια δόση χαράς στους κατοίκους της περιοχής.

Στην σκηνή ωστόσο ανέβηκε και η αδερφή της τραγουδώντας μαζί της, ένα τραγούδι από τα παλιά. Οι δύο αδερφές, αγκαλιά ερμήνευσαν το τραγούδι «Τα μαθητικά τα χρόνια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This