Τρόμος για δεκάδες επιβάτες στο «Εξπρές Σκοπελίτης»!

Οι επιβάτες έτρεχαν και ούρλιαζαν από τον φόβο τους!

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν δεκάδες επιβάτες του πλοίου «Εξπρές Σκοπελίτης», την ώρα που επιχειρούσε να δέσει στο λιμάνι στις Σχοινούσες, ενώ στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 9 μποφόρ.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, το «Εξπρές Σκοπελίτης»,  ο πιο πιστός στρατιώτης της άγονης γραμμής των Μικρών Κυκλάδων, ένας μικρός ήρωας, ο οποίος κατά καιρούς επιστρατεύεται να κάνει και διακομιδές για να σώσει ανθρώπινες ζωές. Λιμάνι Σχοινούσας με 9 μποφόρ Νοτιάς. Ημερομηνία, 26/11/2021.

Το πλοίο, προσεγγίζει το λιμάνι και προσπαθεί να δέσει για να αποβιβάσει επιβάτες (κάποιοι δεν τα κατάφεραν και έμειναν στο πλοίο) και στη συνέχεια αναχωρεί καθώς είναι αδύνατο να παραμείνει στο ντόκο.

Κατατρομαγμένοι οι ταξιδιώτες (τους έπεφταν μέχρι και οι αποσκευές) αρχίζουν και τρέχουν, άλλοι ουρλιάζουν την ώρα που η μπουκαπόρτα χτυπιέται σαν χταπόδι στη μικρή προβλήτα και το πλοίο κουνιέται σα φουσκωτή βάρκα.

Πραγματικός ήρωας ο καπετάνιος που κατάφερε όχι να εκτελέσει το δρομολόγιο, αλλά να μη βυθιστεί το πλοίο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια ακόμη ένα παιδί

More Articles Like This