«Υπουργείο θεραπειών» ίδρυσαν στην Αράχωβα οι… «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Υποστηρίζουν ότι μόλις γίνει κάποιος μέλος τους και υπογράψει μια «ιερή δήλωση», θα γλιτώσει το πρόστιμο!

Must Read

Το δικό τους υπουργείο ίδρυσαν στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα οι αυτοαποκαλούμενοι «Ομολογητές Θεματοφύλακες του Συντάγματος», αρνητές του εμβολίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, οι «Θεματοφύλακες», που φορούν στολές και οδηγούν δικά τους «περιπολικά», πρόκειται για ένα κατάστημα «covid clean» στο οποίο θα προσφέρουν φυσικές θεραπείες με βότανα όπως γαϊδουράγκαθο και φασκόμηλο, ενώ διαμηνύουν ότι θα πραγματοποιούν δωρεάν rapid test. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, στο υπουργείο τους δεν υπάρχει νόμος ή έλεγχος από κρατικές υπηρεσίες για τον κορωνοϊό. Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι οι συναλλαγές θα γίνονται με δικό τους νόμισμα…

«Καλησπέρα σας έχουμε φτάσει εδώ πέρα στο μαγαζί με τα credit coins τα οποία έχουμε φτιάξει και το μαγαζί του covid clean το οποίο θα σας αναδείξω και εδώ τώρα, αυτήν εδώ τη στιγμή. Βλέπετε το μαγαζί είναι αυτό εδώ. Δεν υφίσταται εδώ πέρα νόμος ο οποίος να έχει περιεχόμενο τον covid να ξέρετε. Συν τοις άλλοις αυτό το πράγμα πρέπει να μαθευτεί σε όλη την ελληνική επικράτεια για να καταλάβει ο κόσμος πλέον πως η δύναμη είμαστε εμείς οι ίδιοι Μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το κατάστημα, με δικό μας νόμισμα στο οποίο δεν θα μπορεί να μπει μέσα κανένας από δημόσιες εταιρείες, όπως είναι η ελληνική αστυνομία και οι νομοί της Ελλάδος. Τα προϊόντα είναι εδώ πέρα νομιμότατα. Δείτε τα, δείτε τιμές» αναφέρει ένας από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Μάλιστα, διαμηνύουν ότι μόλις γίνει κάποιος μέλος στο σωματείο τους, θα υπογράψει μια «Ιερή δήλωση» με την οποία θα… εξαιρείται από το πρόστιμο των 100 ευρώ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μερικές μέρες, σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για παραβίαση περιοριστικών μέτρων, αντιποίηση αρχής, φθορά ξένης περιουσία και παράνομη βιντεοσκόπηση, για τους παράνομους ελέγχους που έκαναν σε διαγνωστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

https://vimeo.com/653756554

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This