Δύο σημειώματα βρέθηκαν δίπλα στα αδέρφια που αυτοκτόνησαν στο Νέο Ηράκλειο

Δύο χειρόγραφα σημειώματα βρέθηκαν δίπλα στα νεκρά αδέρφια - Τι εξετάζουν οι αρχές

Must Read

«Πάγωσε» το πανελλήνιο με την συγκλονιστική υπόθεση στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος μέσα στο διαμέρισμά τους, έχοντας δώσει τέλος στη ζωή τους με τραγικό τρόπο, το πρωί της Τρίτης.

Κι ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις ήθελαν τον 34χρονο αδερφό να έχει σκοτώσει πρώτα την αδερφή του με καραμπίνα και στη συνέχεια να στρέφει την κάνη στον εαυτό του, η εκτίμηση του ιατροδικαστή, ανέτρεψε τις πρώτες πληροφορίες για την οικογενειακή τραγωδία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, η 30χρονη ήταν εκείνη που φέρεται να πυροβόλησε πρώτα τον αδερφό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, καθώς το τραύμα στο σώμα του 30χρονου «έδειχνε» ότι είχε πυροβοληθεί από απόσταση.

Τα δύο χειρόγραφα σημειώματα

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δίπλα στα αδέρφια που κείτονταν νεκρά στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, βρέθηκαν δύο σημειώματα. Σε αυτά τα δύο χειρόγραφα σημειώματα, τα δύο αδέρφια περιγράφουν την απόφασή τους να δώσουν από κοινού τέλος στη ζωή τους. Τα σημειώματα έχουν μεταφερθεί στα Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου ειδικός γραφολόγος θα τα εξετάσει προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν γραφτεί και τα δύο από το ίδιο άτομο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο γραφικός χαρακτήρας φέρεται να ανήκει σε ένα πρόσωπο. Επιπλέον θα εξεταστεί εάν όντως ο γραφικός χαρακτήρας ανήκει σε κάποιο από τα δύο αδέρφια, ή κάποιος τρίτος έγραψε τα δύο σημειώματα.

Δείτε επίσης: Τι έγραψαν στα σημειώματα τα δύο αδέρφια πριν αυτοκτονήσουν στο Νέο Ηράκλειο

Τι εξετάζουν οι αρχές

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει αποκλειστεί το σενάριο, ο 34χρονος να σκότωσε πρώτα την αδερφή του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε, με τις αρχές να ερευνούν πλέον εάν η 30χρονη ήταν εκείνη που πυροβόλησε πρώτα τον αδερφό της, ή εάν τα δύο αδέρφια έβαλαν τέλος στη ζωή τους, μόνοι τους με την καραμπίνα.

O 34χρονος

Γείτονες της περιοχής, αλλά και ο τρίτος αδερφός τους, έχουν καταθέσει στους αστυνομικούς ότι ο 34χρονος και η 30χρονη βρίσκονταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατο της μητέρας τους, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο. Οι δύο τους δεν είχαν εργασία και το τελευταίο διάστημα είχαν κλειστεί στον εαυτό τους και είχαν απομονωθεί. Ο τρίτος αδερφός, ο οποίος ζούσε και εκείνος στην πολυκατοικία, και ήταν το πρόσωπο που ήρθε αντιμέτωπο με την τραγική εικόνα μέσα στο διαμέρισμα, βοηθούσε οικονομικά την οικογένειά του.

https://www.youtube.com/watch?v=9bofUVHba9Y

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This