Τι έγραψαν στα σημειώματα τα δύο αδέρφια πριν αυτοκτονήσουν στο Νέο Ηράκλειο

«Εγώ ο Β.Γ. δηλώνω ότι...» - Στο μικροσκόπιο των αρχών τα δύο σημειώματα

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός τρόπος με τον οποίον επέλεξαν να δώσουν μαζί τέλος στη ζωή τους, δύο αδέρφια στο Νέο Ηράκλειο.

Μετά την ανατροπή που έφερε στην υπόθεση, η εκτίμηση του ιατροδικαστή ότι η 30χρονη Κ.Γ. ήταν εκείνη που πυροβόλησε πρώτη τον 34χρονο αδερφό της και στη συνέχεια έστρεψε την κάνη της καραμπίνας στον εαυτό της, τα δύο σημειώματα που εντοπίστηκαν δίπλα στις σορούς τους, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

«Εγώ ο Β. Γ. δηλώνω υπεύθυνα ότι θέτω τέλος στην ζωή μου και σε αυτόν δεν έχει εμπλακεί κανένας άλλος» έγραφε το σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στον 34χρονο, ενώ αντίστοιχο περιεχόμενο είχε και εκείνο που βρέθηκε δίπλα στην 30χρονη: «Εγώ η Κ. Γ. δηλώνω υπεύθυνα ότι θέτω τέλος στην ζωή μου και σε αυτόν δεν έχει εμπλακεί κανένας άλλος» ανέφερε το δεύτερο χειρόγραφο σημείωμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δύο σημειώματα φέρεται να έχουν τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα και ότι έχουν γραφτεί από ένα άτομο. Αυτό που ερευνούν τώρα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. με την βοήθεια γραφολόγου είναι σε ποιο από τα δύο αδέρφια ανήκει ο συγκεκριμένος γραφικός χαρακτήρας, ποιος από τους δύο δηλαδή έγραψε και τα δύο σημειώματα.

O 34χρονος

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σενάριο, ο 34χρονος να σκότωσε πρώτα την αδερφή του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε, με τις αρχές να ερευνούν πλέον εάν η 30χρονη ήταν εκείνη που πυροβόλησε πρώτα τον αδερφό της, ή εάν τα δύο αδέρφια τελικά αυτοπυροβολήθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος και η 30χρονη τους τελευταίους μήνες βρίσκονταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς η τραγική απώλεια της μητέρας τους που κατέληξε νικημένη από καρκίνο τους επηρέασε έντονα. Τα δύο αδέρφια δεν εργάζονταν, ενώ ο τρίτος αδερφός ο οποίος ήταν εκείνος που άκουσε τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε την αστυνομία, ήταν εκείνος που τους συντηρούσε.

https://www.youtube.com/watch?v=9bofUVHba9Y

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This