«Συνελήφθη» ο μικρός Διογένης που είχε αναστατώσει το Παλαιό Φάληρο!

Πλέον ζει στην Νέα Μάκρη!

Must Read

Τέλος καλό, όλα καλά για τον μικρό «Διογένη», το άτακτο γουρουνάκι, το οποίο εδώ και μέρες περιφερόταν μόνο του στην περιοχή του ρέματος Πικροδάφνης!

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πρασίνου, του Δήμου Παλαιού Φαλήρου οργάνωσε χθες Τετάρτη με επιτυχία την «επιχείρηση σύλληψης» του ζώου, το οποίο απομάκρυνε από τη περιοχή του ρέματος Πικροδάφνης, όπου περιφερόταν τις τελευταίες μέρες θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του καθημερινά.

Όπως αναφέρει το notia.gr, καθοριστικό ρόλο στο επιτυχές αποτέλεσμα είχε η συνδρομή του κτηνιάτρου Σπύρου Χαρλαύτη και η συμμετοχή του Αλέξη Μαντζώρου, εθελοντή διασώστη ζώων της ομάδας Alma Libre Animal Rescue.

Ο μικρός «Διογένης» πλέον ζει στη Νέα Μάκρη, στη Farmamoo,η οποία προσφέρθηκε ανιδιοτελώς να τον φιλοξενήσει σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This