Πακιστανική προβοκάτσια μέσα στην Αθήνα!

Βαρύτατες οι ευθύνες της κυβέρνησης

Must Read

Μία απίστευτη προβοκάτσια κατά της Ινδίας έστησε το πακιστανικό κράτος μέσα στην Αθήνα. Και μάλιστα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της πακιστανικής εθνοσυνέλευσης είναι κύριο θέμα στα ΜΜΕ του Πακιστάν.

Την ώρα που το Κασμίρ συγκλονίζεται από την ρατσιστική, ισλαμική τρομοκρατία με θύματα αμάχους, δασκάλους, ιερείς, ανθρώπους του πνεύματος, η Ελλάδα μετατράπηκε σε κέντρο προπαγάνδας τρομοκρατών. Γεγονός αδιανόητο την στιγμή που η Ινδία λειτουργεί ανοιχτά υπέρ των εθνικών μας θεμάτων, ειδικά στο κυπριακό.

Η υβριδική ισλαμική τρομοκρατία Πακιστανών ρατσιστών πρέπει να μας αφυπνίσει

Ο αντιπρόεδρος της εθνοσυνέλευσης του Πακιστάν δήλωσε προκλητικά σε ένα στημένο σόου με τα μεγαλύτερα πακιστανικά κανάλια να βρίσκονται εκεί για να το καλύψουν:

“Ο πρωθυπουργός Imran Khan έθεσε το ζήτημα του Κασμίρ στη διεθνή κοινότητα. Η Ινδία πρέπει να σταματήσει τις παραβιάσεις στο Κασμίρ”!

Στην υποδοχή του Αντιπροέδρου της Εθνοσυνέλευσης σήμερα, βρέθηκαν και όλοι οι «ύποπτοι»  παράγοντες που σχετίζονται με την Πακιστανική πρεσβεία και μάλιστα δηλώνουν «δημοσιογράφοι».

Το εξωφρενικό στην υπόθεση, εκτός του οτι είναι τουρκόφιλοι, θαυμάζουν ανοικτά και τις δολοφονικές μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν (ΙSI) χωρίς να έχουν κανένα φόβο. Μέσα σε ελληνικό έδαφος!

Η ελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη τόσο για αυτή την απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος της Ινδίας, όσο και για την παρουσία αυτών των υπόπτων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και πρέπει πλέον να αντιμετωπίζονται ως πιθανός εθνικός κίνδυνος.

Διαβάστε εδώ για την ρατσιστική, ισλαμική τρομοκρατία στο Κασμίρ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This