Αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια σε σύγκρουση με νταλίκα – Σοβαρά τραυματίες μια 31χρονη κι ένας 29χρονος

Οι δύο νέοι απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια με τη βοήθεια πυροσβεστών

Must Read

Παραλίγο θα θρηνούσαμε νέα θύματα στο δρόμο-καρμανιόλα που συνδέει την παλιά εθνική οδό Λαμίας – Καρδίτσας με τον Ε65, καθώς ΙΧΕ αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα.

Από το σφοδρό αυτό τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 στην ευθεία έξω από τον Άγιο Στέφανο, και κατόπιν επέμβασης πυροσβεστών από το ΠΚ Δομοκού, οι οποίοι τους απεγκλώβισαν με τη χρήση διασωστικής σειράς, ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματίες η 31χρονη οδηγός του οχήματος και ο 29χρονος συνοδηγός της, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, οι δύο τραυματίες, αλλοδαποί και οι δυο τους, αρχικά διακομίστηκαν στο ΚΥ Δομοκού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας, με την κατάσταση της γυναίκας να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή. Για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί προανάκριση το ΑΤ Δομοκού, ενώ ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κορμηλιάς Δημήτρης Γιαταγάνας, απευθύνει για μια ακόμη φορά έκκληση προς κάθε υπεύθυνο, να ξαναδούν τη χρήση του συγκεκριμένου κομματιού, που έχει δώσει μέσα σε πολύ μικρό διάστημα 11 αιματηρά τροχαία με νεκρούς και σοβαρά τραυματίες.

  • Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σημείο:

*πηγή lamiareport.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχρολουσία από την απόφαση του Moody’s! 

Ο οίκος αξιολόγησης δεν έδωσε στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα και με ανάλυσή του δεν άλλαξε τις προοπτικές ούτε τη βαθμολογία

More Articles Like This