Αποκλειστικό: Δείτε τη «μεταμόρφωση» της ΑΣΟΕΕ μετά τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Κάτι αλλάζει στην ΑΣΟΕΕ! Μετά την κατάργηση του ασύλου και τις δύο επιχειρήσεις ώστε να απομακρυνθούν τα παραβατικά στοιχεία τα οποία είχαν κατοικοεδρεύσει τόσο στον περίβολο όσο και εντός της ΑΣΟΕΕ ή κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη.

Μπορεί να γκράφιτι και ότι φθορές να υπάρχουν ακόμα όμως το παζάρι των λαθραίων προϊόντων έχει (προς το παρόν) εξαφανιστεί και αυτό φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που παρουσιάζει σήμερα το newsbreak.gr

Η Μαρία Π. 20 ετών φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ είπε στο newsbreak:

«Η κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες είναι σαφώς καλύτερη. Γινόμαστε ξανά πανεπιστήμιο. Η αλήθεια είναι ότι φοβόμασταν να έρθουμε με όλους αυτούς που περιφερόντουσαν μέσα στους χώρους της ΑΣΟΕΕ. Όταν ερχόμασταν φροντίζαμε να μην κινούμαστε μόνες μας αλλά να συνοδευόμαστε από φίλους ή φίλες. Ελπίζω να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση γιατί είναι κρίμα να χάνουμε μαθήματα και εξεταστικές. Είμαι από επαρχία και δεν μπορώ να χάνω μαθήματα».

Ο Γιάννης και αυτός φοιτητής της σχολής είπε:

«Στην αρχή «στράβωσα» με αυτά που έλεγαν για την κατάργηση του ασύλου και όλο αυτό το θέμα που έγινε. Όμως τελικά με αυτά που έχω δει μέχρι σήμερα, νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πως θα εξελιχθεί. Αν είναι να διώξουν από τις σχολές τα πρεζάκια τα βαποράκια και αυτούς με τα λαθραία, τότε όλα καλά! Θα δούμε…»

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This