Οργή συνταξιούχων: «Όλα τα κλεμμένα τα διεκδικούμε, με ψίχουλα και ψέματα δεν θα συμβιβαστούμε»

«Πανδημία δεν σημαίνει αμνησία»... Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα

Must Read

Στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν συνταξιουχικές οργανώσεις για διαμαρτυρία και κάλεσμα σε όλους τους συνταξιούχους «για συνέχιση και κλιμάκωση των αγώνα» στην επικράτεια.

Φωνάζοντας συνθήματα όπως «με ψίχουλα και ψέματα δεν θα συμβιβαστούμε» και «όλα τα κλεμμένα τα διεκδικούμε», οι συνταξιούχοι επισημαίνουν πως δεν θα γίνει κανένας συμβιβασμός με αυτή την Πολιτεία και πως «πανδημία δεν σημαίνει αμνησία».

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, μεταξύ άλλων, διεκδικούν προσλήψεις γιατρών-νοσηλευτών, τη χορήγηση 13ης και 14ης σύνταξης και να αποδοθεί στους συνταξιούχους το 0,5% του τακτικού προϋπολογισμού που είναι νομοθετημένο για τα έτη 2020-2021, ενώ ζητούν να μην γίνει καμία φορολόγηση των αναδρομικών, «καθώς αποδίδονται, μετά από χρόνια, άτοκα».

Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στις συγκεντρώσεις που έγιναν στο Αγρίνιο, στη Θεσσαλονίκη στη Λάρισα, στην Τρίπολη και αλλού, από τις αντίστοιχες συνταξιουχικές οργανώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This