Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο Μετρό μετά την αναστάτωση που προκάλεσε το τηλεφώνημα για βόμβα

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Ενημέρωση: Αποκαταστάθηκε η  κυκλοφορία σε όλες τις γραμμές (1,2 και 3) του Μετρό, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τρίτης.

Εκτός λειτουργίας είχαν τεθεί Μετρό και ηλεκτρικός, μετά από τηλεφώνημα που προειδοποιούσε ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες στους σταθμούς σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άγνωστος τηλεφώνησε σε ιστοσελίδα λίγο μετά τις 15:00 και ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό Συντάγματος και στις 16:40 στον σταθμό Μοναστηράκι.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αμέσως διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών, εκκενώθηκαν οι δύο σταθμοί, ενώ στο σημείο έσπευσαν κλιμάκια πυροτεχνουργών του 5ου Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που ερευνούν τον χώρο.

Ειδικότερα, εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί της Μετρό και οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες.

Στο μεταξύ, αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 5:30 το απογευμα η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό (Ηλεκτρικός), η οποία διεξαγόταν προσωρινά στα τμήματα Πειραιάς – Θησείο και Ομόνοια – Κηφισιά. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This