«Είδα τη μικρή να καίγεται» – Συγκλονίζει η μαρτυρία του αδελφού των δύο παιδιών που κάηκαν στο Καματερό

Προσπάθησε να σώσει τα αδέρφια του αλλά δεν πρόλαβε να τα βγάλει όλα από το σπίτι

Must Read

Δεν την χωράει ο νους την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Καματερό, όπου δύο αδερφάκια 12 και 13 ετών κάηκαν στον ύπνο τους από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι που έμενε μια πολυμελής οικογένεια. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία που ξέσπασε η φωτιά ήταν η ξυλόσομπα που είχε η οικογένεια για να ζεσταίνεται τον χειμώνα. Ο μεγάλος αδερφός των παιδιών περιέγραψε συντετριμμένος τις δραματικές στιγμές που συνειδητοποίησε ότι το σπίτι έχει πνιγεί στις φλόγες.

«Κοιμόμουν και ξαφνικά νιώθω την πλάτη μου να καίγεται. Ξύπνησα, είδα καπνό, φωτιά. Είδα τη μικρή να καίγεται στα πόδια. Την παίρνω την βγάζω έξω και βγάλω άλλα 4-5 παιδιά. Δεν πρόλαβα να βγάλω τα δύο αδέρφια μου» περιέγραψε ο νεαρός που προσπάθησε να σώσει τα αδέρφια του. «Ο,τι μπορούσαμε κάναμε, βοηθούσαμε την οικογένεια μας. Είμαστε πολλά άτομα, είμαστε 14» συμπλήρωσε.

Από την φωτιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με εγκαύματα ένα αγοράκι δύο ετών, το οποίο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

https://vimeo.com/656991886

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This