Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός 38χρονος επιλοχίας στον Έβρο!

Must Read

Θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 38χρονου ΕΠΟΠ Επιλοχία, ο οποίος έφυγε ξαφνικά, σήμερα το πρωί, από την ζωή, την ώρα που βρισκόταν σε υπηρεσία σε μονάδα του Έβρου!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο άτυχος άνδρας ενώ εκτελούσε υπηρεσία στην πύλη του στρατοπέδου, έχασε τις αισθήσεις του. Άμεσα έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της Μονάδας και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε ανακοίνωσή του εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This