Κάλεσμα «εκτροπής» από τον ψευδομουφτή Ξάνθης!

Θα παρέμβει η δικαιοσύνη;

Must Read

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αμέτ Μέτε μιλώντας στην τουρκική «Γκιουντέμ» ισχυριστηκε ότι ήρθε η ώρα να συσπειρωθούν η τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης, οι ηγέτες και οι φορείς και οργανώσεις!

Μιλάμε για μία εθνικά επικίνδυνη πρόκληση, η οποία επιτέλους δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη από το ελληνικό κράτος! Ουδείς μπορεί να διχάσει τους Έλληνες, στρέφοντας μάλιστα μία θρησκευτική ομάδα έναντι της άλλης και κατά του ίδιου του ελληνικού κράτους, γεγονός που συνιστά εθνική απειλή.

Ο ψευδομουφτής στο ρατσιστικό παραλήρημα του, ανέφερε τα εξής: «Το κράτος που έχουμε απέναντί μας είναι ένα οργανωμένο κράτος. Συνεπώς, κι εμείς πρέπει να είμαστε οργανωμένοι. Ως τουρκική μειονότητα της δυτικής Θράκης, πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να κερδίσουμε τα δικαιώματά μας που καταπατήθηκαν και για να μη μας αφαιρεθούν. Εμείς ως μουφτεία Ξάνθης είμαστε πάντα με τον κόσμο μας και θα συνεχίσουμε να είμαστε στον αγώνα που θα δοθεί γι’ αυτό. Είμαστε με το λαό μας, με τους ανθρώπους μας, στον αγώνα για την εκπαίδευση. Θα κινηθούμε όλοι μαζί. Η απόφαση που λήφθηκε για κινητοποίηση είναι μία σωστή απόφαση. Όλοι οι γονείς μέλη της μειονότητας πρέπει να κινηθούν πολύ προσεκτικά και πρέπει να τους στηρίξουμε σε αυτό.¨

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε πρόσφατα αναρτήσει και μήνυμα Τζιχαντιστών στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και όμως ουδέποτε τιμωρήθηκε…

Ολόκληρη η συνέντευξη του εδώ:

https://gundemgazetesi.com/detayh.php?id=12248

Η μετάφραση από τα Τούρκικα Νέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This