Αστικός μύθος η προκήρυξη για 4.000 νοσηλευτές – Παρά τις κυβερνητικές διαδόσεις, δεν έχει βγει ακόμα

Ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ λέει πως περιμένει το Υπουργείο Υγείας να καταγράψει τα κενά και τις θέσεις…

Must Read

Η πολυαναμενόμενη και… πολυεξαγγελμένη από την Κυβέρνηση προκήρυξη για την Υγεία μέσω ΑΣΕΠ, που προβλέπει ουσιαστικά τη μονιμοποίηση 4.000 νοσηλευτών στο ΕΣΥ, δεν έχει βγει ακόμα και δεν προβλέπεται να βγει συντόμως.

Αυτό αποκάλυψε ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θάνος Παπαϊωάννου, ο οποίος είπε πως θα πάρει χρόνο να ετοιμαστεί και πως περιμένει το Υπουργείο Υγείας να καταγράψει τα κενά και τις θέσεις

«Υπάρχει μια μεγάλη προκήρυξη η οποία θα πάρει χρόνο για να ετοιμαστεί, οι 4.000 νοσοκομειακοί που θα στελεχώσουν τα νοσοκομεία, η οποία όμως έχει ακόμα τον χρόνο της γιατί πρέπει να εντοπιστούν τα κενά», είπε αρχικά στην ΕΡΤ.

Ο κ. Παπαϊωάννου διευκρίνισε ότι οι περισσότεροι εργάζονται αυτή τη στιγμή υπό προσωρινό καθεστώς (μόνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας δηλαδή) και η προκήρυξη θα προσφέρει αυξημένη μοριοδότηση για την περαιτέρω μονιμοποίησή τους, ενώ θα αφήσει και κάποιες θέσεις ανοιχτές για νοσηλευτές που δεν έχουν προηγούμενη μοριοδότηση.

«Όταν το Υπουργείο Υγείας θα καταγράψει τα κενά και τις θέσεις, η προκήρυξη θα πάρει το δρόμο της. Δεν θα είναι του Ιανουαρίου υπόθεση πάντως», είπε με νόημα ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ.

Και θα ρωτήσει με το δίκιο του ο απλός πολίτης:

Με σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας, τα κενά στο σύστημα Υγείας δεν έχουν καταγραφεί ακόμα;

Ποια είναι, που είναι και πως έγινε τότε αυτή η περιβόητη «ενίσχυση» του ΕΣΥ που αλαλάζουν οι κυβερνώντες;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This