Τζιτζικώστας και Στέιθαμ συναντήθηκαν και μοίρασαν χαμόγελα, αντί για… καρπαζιές!

Άντε και στο Χόλιγουντ κύριε Περιφερειάρχα...

Must Read

Μια γερή δόση από… Χόλιγουντ πήρε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς όχι μόνο βρεθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables», που αυτό τον καιρό πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, αλλά πόζαρε και αγκαλιά με τον Τζέισον Στέιθαμ!

Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να αναρτήσει στα social media την κοινή τους φωτογραφία, συνοδεύοντάς την με το ακόλουθο σχόλιο: «Με τον Jason Statham στα γυρίσματα της ταινίας The Expendables στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, που μια τόσο σημαντική κινηματογραφική παραγωγή, επέλεξε την περιοχή μας για τα γυρίσματά της. Είναι πολύ σημαντικό για την Κεντρική Μακεδονία ότι πλέον προσελκύουμε ταινίες του Hollywood, με ορισμένους από τους μεγαλύτερους σταρ στον κόσμο».

  • Δείτε την ανάρτηση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This