Ψευτογιατρός «έφαγε» 32.000 ευρώ από ηλικιωμένες, με πρόσχημα επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις

Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, προερχόμενων, ενδεχομένως, από Βαλκανική χώρα

Must Read

Την προσφιλή, σε απατεώνες, μέθοδο της ανάγκης για «άμεση» χειρουργική επέμβαση συγγενικού προσώπου, θύματος τροχαίου ατυχήματος, έθεσε σε εφαρμογή άνδρας που συστήθηκε ως γιατρός δημοσίου νοσοκομείου της πόλης σε ηλικιωμένες γυναίκες από την Πάτρα, με αποτέλεσμα να τους «φάει» συνολικά 32.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος της Δευτέρας», ο «ψευτογιατρός» που επισκέφθηκε τα σπίτια μιας 78χρονης και μιας 84χρονης, μαζί με μια γυναίκα που συστήθηκε ως συνεργάτιδα του, υφάρπαξαν μέσα σε μια ημέρα(!) σημαντικά χρηματικά ποσά και κοσμήματα συνολικής αξίας 14.900 ευρώ. Οι δύο άτυχες γυναίκες, έχοντας πειστεί από τα λεγόμενα του «επιστήμονα» πως η ζωή των παιδιών τους βρίσκεται σε κίνδυνο, έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν στην κατοχή τους, προκειμένου να τα σώσουν.

Πιο συγκεκριμένα, η 78χρονη παρέδωσε 5.200 ευρώ σε μετρητά και η 84χρονη 3.700 ευρώ σε μετρητά και 6.000 ευρώ σε κοσμήματα. Οι απατεώνες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έδρασαν με διαφορά λίγων ωρών, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Πιθανή επανεμφάνιση σπείρας προερχόμενης από βαλκανική χώρα

Από τις διωκτικές Αρχές, όπως είχε αποκαλύψει η «Πελοπόννησος», εκτιμάται πως πρόκειται για επανεμφάνιση σπείρας προερχόμενης από βαλκανική χώρα, που ειδικεύεται σε αυτού τους είδους τις απάτες, καθώς η μεθοδολογία των δραστών είναι ακριβώς η ίδια που ακολούθησε ανδρόγυνο και στην περίπτωση 79χρονης, αποσπώντας της 17.000 ευρώ, με το περιστατικό να καταγγέλλεται στην Ασφάλεια την περασμένη Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στους οποίους καταγγέλθηκαν τα περιστατικά, σχημάτισαν δικογραφίες για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών. Παράλληλα, διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για τα ίδια άτομα και στις τρεις περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This