Έρχονται αλλαγές στα γήπεδα λόγω πανδημίας και επεισοδίων

Προ των πυλών η επίδειξη rapid test από τους φιλάθλους στην είσοδο του γηπέδου

Must Read

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέα μέτρα για την διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων, όπως μετέδωσε και η εκπομπή «Δίκη στο Open». Τα νέα μέτρα αναμένονται πιο αυστηρά, προκειμένου να περιοριστούν τα κρούσματα στη χώρα.

Όπως μάλιστα έγραψε και το dikisports.blogspot.com τα μέτρα που εξετάζονται είναι η μείωση του ποσοστού πληρότητας στα γήπεδα, ο ενδελεχής έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού, καθώς και η επίδειξη rapid test από τους φιλάθλους στην είσοδο του γηπέδου.

Υπάρχει δε σοβαρό ενδεχόμενο το rapid να αντικατασταθεί από μοριακό τεστ, όπως ανέφερε ο αθλητίατρος με εξειδίκευση στην ανοσολογία Σταύρος Χάντζος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This