ΕΛΜΕ Πειραιά για κρούσματα στα σχολεία: «Ζητήσαμε κλιμάκιο για τεστ και δεν ήρθε κανείς»

«Είχαμε σχολείο με 36 κρούσματα και δεν έγινε τίποτα ... να διορθωθούν τα απαράδεκτα πρωτόκολλα του υπουργείου Παιδείας»

Must Read

Τη συστηματική αδιαφορία των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας κατήγγειλε ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πειραιά Ηλίας Πατίδης, ο οποίος έκανε λόγο για ύπαρξη δεκάδων κρουσμάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής.

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά στο Open «η διασπορά είναι μεγάλη. Είχαμε σχολείο με 36 κρούσματα και δεν έγινε τίποτα … Ζητήθηκε από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να επισκεφτεί τα σχολεία για να πραγματοποιήσει τεστ. Δεν ήρθε κανείς».

Ο κ.Πατίδης χαρακτήρισε «απαράδεκτα» τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Παιδείας (σ.σ. για το 50%+1 προκειμένου να κλείσει ένα τμήμα) και επεσήμανε: «Τα παιδιά συνωστίζονται στο τοπικό κατάστημα του ΕΟΠΥΥ για να κάνουν τεστ ή πηγαίνουν σε ιδιωτικά κέντρα και οι γονείς τα πληρώνουν από την τσέπη τους. Ζητάμε το αυτονόητο. Να γίνονται επαναλαμβανόμενα τεστ και να διορθωθούν τα απαράδεκτα πρωτόκολλα του υπουργείου Παιδείας».

Η άποψή του για το κλείσιμο των σχολείων είναι πως θα έπρεπε να κλείσουν λίγο νωρίτερα ενόψει και των Χριστουγέννων.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This