ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΚάλεσαν σε απολογία καθηγητή Γυμνασίου επειδή διεκδίκησε… την αγορά διαδραστικών πινάκων!

Κάλεσαν σε απολογία καθηγητή Γυμνασίου επειδή διεκδίκησε… την αγορά διαδραστικών πινάκων!

Τι καταγγέλλει η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Σπάτων-Αρτέμιδος

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Σπάτων-Αρτέμιδος για τον Σύλλογο Γονέων του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως τρεις εκπαιδευτικοί και τρεις μαθητές συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο κ.Σερέτη για να διεκδικήσουν την αγορά διαδραστικών πινάκων για το σχολείο.

Όμως, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας προχώρησε σε καταγγελία προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ), στοχοποιώντας έναν εκ των εκπαιδευτικών και αναφέροντας ότι παρέσυρε τους μαθητές και τους απομάκρυνε από το σχολείο χωρίς να ενημερώσει τους γονείς τους.

Όπως αναφέρουν όμως οι γονείς των μαθητών, κάτι τέτοιο δεν ισχύει εγγράφως!

Ο καθηγητής κ. Δάρδαλης κλήθηκε σε απολογία από τη ΔΔΕ Ανατολικής Αττικής, με την Ένωση Γονέων και κηδεμόνων Σπάτων-Αρτέμιδος να καταδικάζει τη δίωξη του εκπαιδευτικού και να μιλά για «κυνήγι μαγισσών όσων εκπαιδευτικών διεκδικούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσης καλεί το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου να δημοσιοποιήσει την καταγγελία που έκανε κατά του εκπαιδευτικού προς τη ΔΔΕ «για να έχουν όλοι γνώση των πεπραγμένων τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης