Η ώρα της κρίσης για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Στις 18 Μαρτίου κάθεται στο εδώλιο

Ορίστηκε η δίκη για τον προφυλακισμένο ηθοποιό που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες

Must Read

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου θα καθίσει στο σκαμνί ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο πάλαι ποτέ αγαπητός ηθοποιός σε βάρος του οποίου απαγγέλθηκαν κατηγορίες μετά τις καταγγελίες που έκαναν γυναίκες συνάδερφοί του, παραπέμπεται σε δίκη μετά το βούλευμα που εξέδωσε τον Νοέμβριο το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Οι δικαστές έκριναν ότι καμία από τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν δεν είχε στόχο να συκοφαντήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος στην ανακρίτρια κατά την διάρκεια της απολογίας του.

«Τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου, προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα, καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας» ανέφεραν μεταξύ άλλων τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου.

Οι τρεις καταγγελίες

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για τον βιασμό συναδέλφου του, στην οποία επιτέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2008 στο καμαρίνι του θεάτρου «Ήβη», ενώ εκείνη τον είχε συναντήσει για να μιλήσουν για επαγγελματικά θέματα. Εκεί, όπως κατήγγειλε η ηθοποιός της επιτέθηκε και την βίασε.

Η δεύτερη γυναίκα κατήγγειλε απόπειρα βιασμού σε βάρος της από τον Πέτρο Φιλιππίδη, το 2010 στο θέατρο «Μουσούρη». Μάλιστα στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τα χέρια του, η ηθοποιός τραυματίστηκε. Όπως κατήγγειλε η ίδια, ο Φιλιππίδης απείλησε να την καταστρέψει επαγγελματικά εάν ανοίξει το στόμα της.

Τέλος, η τρίτη γυναίκα, είχε καταγγείλει ότι συνάντησε τον Πέτρο Φιλιππίδη για επαγγελματικό ραντεβού και όταν εκείνος προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του, άλλαξε πορεία,  κλείδωσε το αυτοκίνητο και της επιτέθηκε προσπαθώντας να την εξαναγκάσει σε σεξουαλικές πράξεις.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι οι καταγγελίες σε βάρος του είναι ανυπόστατες και ότι έγιναν προκειμένου να τον εκδικηθούν και να τον συκοφαντήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This