«Δάκρυσε» το Καλλιμάρμαρο: Το τραγούδι – αποχαιρετισμός στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (video)

Must Read

Η φετινή συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» πραγματοποιήθηκε χθες στο Καλλιμάρμαρο. Η διοργάνωση αν και ήταν αφιερωμένη στον Χρήστο Νικολόπουλο, στιγματίστηκε από την είδηση θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Όλοι ερμηνευτές μεταξύ των οποίων Μανώλης Λιδάκης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Δέσποινα Βανδή «αποχαιρέτησαν» τον μεγάλο τραγουδοποιό, ερμηνεύοντας τραγούδια του.

Μέρος των εσόδων από την χθεσινή συναυλία θα δωριθεί στο «Μαζί για το Παιδί». Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τον Νίκο Πορτοκάλογλου θα έδιναν συναυλία σήμερα για την στήριξη της οργάνωσης στο Ηρώδειο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This